Δευτέρα
29 Μαΐου 2023

Ο σκύλος-«δαίμονας» βρήκε οικογένεια μετά από τρεις αποτυχημένες υιοθεσίες (Video&Photos)

Viral

Έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες ο Ralphie, σκύλος που φιλοξενούνταν σε καταφύγιο αδέσποτων ζώων στη Νέα Υόρκη βρήκε την παντοτινή του οικογένεια. Ο σκύλος περιγραφόταν ως «δαίμονας που βγάζει φωτιές».

Το καταφύγιο Niagara SPCA ενημέρωσε για την υιοθεσία του τετράποδου μέσω Facebook, γνωστοποιώντας πως είχε λάβει περισσότερες από 700 αιτήσεις για το ατίθασο γαλλικό μπουλντόγκ.

Ο νέος ιδιοκτήτης βρέθηκε στο πρόσωπο του Jason, επαγγελματία εκπαιδευτή ζώων στην Υπηρεσία Ενέργειας του Τενεσί. Ο Ralphie θα έχει άλλα τρία τετράποδα αδέλφια.

Παρότι αρχικά το καταφύγιο είχε ζητήσει ο σκύλος να πάει σε μία οικογένεια χωρίς άλλα σκυλιά, τελικώς πείστηκαν πως με την κατάλληλη εκπαίδευση θα ξεπεράσει την αντιδραστικότητά του απέναντι σε άλλα σκυλιά.

Ο Jason κατάφερε να επιλεχθεί λόγω των «μοναδικών του προσόντων» και της προϊστορίας του με σκυλιά όπως ο Ralphie. Δύο από τα τρία σκυλάκια του ήταν ιδιαίτερα επιθετικά πριν ενταχθούν στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς η μετανάστευση αρχαίας τίγρη «φωτογραφίζει» τη μεγαλύτερη εξαφάνιση της ζωής στη Γη

Η μετανάστευση μίας αρχαίας τίγρη «φωτογραφίζει» τη μεγαλύτερη εξαφάνιση της ζωής στη Γη. Η υπερθέρμανση του πλανήτη που προκλήθηκε από ένα τεραστίων διαστάσεων καταστροφικό ηφαιστ...

Φόρτωση άρθρων...