Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ολλανδία: Θαρραλέος οδηγός τρακάρει για να σώσει λιπόθυμη γυναίκα (video)

Viral

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με έναν θαρραλέο οδηγό που αποφάσισε να τρακάρει το αυτοκίνητό του για να σώσει γυναίκα που είχε λιποθυμήσει στο τιμόνι. Το περιστατικό σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο της πόλης Nunspeet της Ολλανδίας όταν ο Henry Temmermans αντιλήφθηκε πως ένα αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε, έκανε… ζιγκ ζαγκ.

Ο Henry κατάλαβε πως μέσα στο αυτοκίνητο που δεν ακολουθούσε την σωστή πορεία βρισκόταν μία γυναίκα σε λιπόθυμη κατάσταση.

Το ΙΧ είχε βγει εκτός δρόμου ενώ στη συνέχεια μπήκε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. Τότε ο θαρραλέος Henry αποφάσισε να μπει μπροστά στο αυτοκίνητο προκειμένου να φράξει το δρόμο και τα κατάφερε, μόνο που τράκαρε. Ο οδηγός έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με 5 σπασμένα πλευρά.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Πόλος έλξης για χιλιάδες Τούρκους τουρίστες - Τι αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ

Τις φυσικές ομορφιές της Σάμου και το εύρος δυνατοτήτων πρόσβασης από την Τουρκία δημοφιλή μέσα ενημέρωσης της γείτονος χώρας το τελευταίο διάστημα. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται ...

Ιαπωνία: Τρένο υψηλής ταχύτητας καθυστέρησε μετά τον εντοπισμό φιδιού σε βαγόνι

Η ακρίβεια των δρομολογίων του σιδηροδρομικού δικτύου της Ιαπωνίας είναι γνωστή. Ωστόσο, την Τρίτη το βράδυ η ομαλή λειτουργία ενός τρένου του δικτύου σιδηροδρομικών γραμμών υψηλής...

Φόρτωση άρθρων...