Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ροβανιέμι: Ο Άγιος Βασίλης διαβάζει τα γράμματα των παιδιών

Ο Άγιος Βασίλης βρίσκεται στο σπίτι του στο Ροβανιέμι στη Φινλανδία, διαβάζει τα γράμματα των παιδιών και εύχεται καλά Χριστούγεννα.

«Με ρώτησε ποια είναι η ευχή μου, του είπα ότι αύριο είναι τα γενέθλιά μου και ζήτησα μία μπασκέτα», είπε ένα παιδί.

Στο ταχυδρομείο, τα ξωτικά ξεχωρίζουν τα γράμματα ενώ ο Άγιος Βασίλης στέλνει ευχές σε όλους.

«Η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι άνθρωποι από όλο τον κόσμο να μπορούν να ζήσουν μαζί ειρηνικά. Ήρθε η ώρα να πούμε σε όλους: Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα».

Ο αγαπημένος άγιος μικρών και μεγάλων κάνει τις τελευταίες δοκιμές στο έλκηθρό του και προπονεί τους ταράνδους για να ξεκινήσει το μεγάλο του ταξίδι στον κόσμο.

Βενετία

Κωπηλατώντας πάνω σε μία γόνδολα εμφανίστηκε ο Άγιος Βασίλης στη Βενετία. Παρά το κρύο, δεκάδες Ιταλοί φόρεσαν τη στολή του Άγιου και πήραν μέρος στην παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη ρεγκάτα.

Με σημείο εκκίνησης της πλατεία του Αγίου Μάρκου, διέσχισαν το μεγάλο κανάλι και τερμάτισαν στο πανεπιστήμιο της πόλης προσφέροντας χαρά στους κατοίκους και όμορφες εικόνες στους επισκέπτες της Βενετίας.

Μεξικό

Χιλιάδες δρομείς ντυμένοι με Αγιοβασιλιάτικες στολές γέμισαν με χρώμα τους δρόμους της πόλης του Μεξικού.

«Όλη η αγάπη, η στοργή και η ζεστασιά που φέρουν οι οικογένειες πρέπει να είναι παντού», είναι το μήνυμα.

Μικροί, μεγάλοι, ακόμη και σκυλάκια τρέχουν για να προωθήσουν τον οικογενειακό θεσμό και να μοιράσουν χαρά σε όλο τον κόσμο. Πολύχρωμα δέντρα, χιονάνθρωποι και μία φωτεινή καρδιά κάνουν τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων να λάμπουν από ευτυχία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Tο αρχαιότερο παράπονο από έναν γιο στη μητέρα του – H επιστολή που γράφτηκε πριν από 4.000 χρόνια (εικόνες)

Μία επιστολή που γράφτηκε πριν από σχεδόν 4.000 χρόνια θεωρείται ότι είναι το αρχαιότερο παράπονο από έναν γιο στη μητέρα του. Η Zinu, μία μητέρα που έζησε στην πόλη Λάρσα της αρχα...

Επιστήμονας λέει ότι ανακάλυψε την αιτία της κατάρας του Τουταγχαμών - Γιατί πέθαναν όλοι όσοι άνοιξαν τον τάφο του

Ένας επιστήμονας ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε την αιτία της «κατάρας του Φαραώ» που πιστεύεται ότι σκότωσε περισσότερους από 20 ανθρώπους που άνοιξαν τον τάφο του βασιλιά Τουταγχαμών ...

Φόρτωση άρθρων...