Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Squid Game: Η κορεατική σειρά χαρίζει νέους συνδρομητές στο Netflix (photos)

Viral

Το διάσημο πλέον Squid Game ενίσχυσε σημαντικά τη δημοφιλία της διαδικτυακής τηλεοπτικής πλατφόρμας Netflix, χαρίζοντάς του αύξηση συνδρομητών κατά 4,38 εκατομμύρια παγκοσμίως στο τρίτο τρίμηνο του έτους.

Έτσι το Netflix ανέκαμψε μετά το μάλλον κακό ξεκίνημα στη χρονιά, αφού η περυσινή κορύφωση στην αύξηση συνδρομητών λόγω των λόκνταουν διεθνώς φάνηκε στις αρχές του 2021 να οδηγεί σε κορεσμό της ζήτησης.

Οι μη αγγλόφωνες παραγωγές φαίνεται να οδηγούν σε νέα πρόοδο την αμερικανική πλατφόρμα, με το Squid Game να εξασφαλίζει πάνω από 142 εκατομμύρια νοικοκυριά-θεατές μόλις στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες του. Αρκετά πιο πίσω, αλλά με τη δική του συνεισφορά, ήταν ο πέμπτος κύκλος του ισπανικού La Casa de Papel με 69 εκατ. νοικοκυριά στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμη:

  • Γιατί το Squid Game είναι ήδη cult
  • Κινηματογράφος και τηλεόραση εις… σάρκαν μίαν

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, η κορεατική σειρά, που έκανε την πρεμιέρα της στις 17 Σεπτεμβρίου, αποτιμάται πλέον ως περιουσιακό στοιχείο αξίας 900 εκατ. δολαρίων, ενώ η παραγωγή της κόστισε 21,4 εκατ. δολάρια. Είναι στην κορυφή των προτιμήσεων σε 94 χώρες.

Συνολικά στις 30 Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα διέθετε 213,6 εκατ. συνδρομητές, ενώ αναλυτές της Γουόλ Στριτ είχαν προβλέψει αυξήσει κατά 3,86 εκατ. στο γ’ τρίμηνο.

Η πορεία των συνδρομών αυτή τη στιγμή οδηγεί σε εκτιμήσεις ότι κατά το τρέχον τέταρτο τρίμηνο του έτους οι συνδρομητές του Netflix θα αυξηθούν περαιτέρω κατά 8,5 εκατομμύρια, ενόψει και των εορτών, ξεπερνώντας τις αρχικές εκτιμήσεις των αναλυτών.

squid game
squid game

 

squid game

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μυστήριο με τον τρομακτικό ήχο που καταγράφηκε στα βάθη της θάλασσας – Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες

Mμυστήριο έχει προκαλέσει τρομακτικός ήχος που καταγράφηκε στα βάθη της θάλασσας στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Γης. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν την αλήθεια, παρά τις θεωρίες συνωμ...

Φόρτωση άρθρων...