Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Στο «σφυρί» το γάντι του Φρέντι Κρούγκερ (εικόνες)

Viral

Σε δημοπρασία του οίκου Propstore θα πουληθεί το γάντι του φανταστικού χαρακτήρα Φρέντι Κρούγκερ, από την ταινία τρόμου «A Nightmare on Elm Street».

Το γάντι με τα δάχτυλα-ξυράφια που φόρεσε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ίνγκλαντ, που υποδύθηκε τον Φρέντι Κρούγκερ, αναμένεται να πωληθεί μαζί με ένα πρωτότυπο σκίτσο του αντικειμένου, έως και 400.000 λίρες Αγγλίας.

Στο «σφυρί» το γάντι του Φρέντι Κρούγκερ

Στην ίδια δημοπρασία, θα πωληθούν 1.800 αναμνηστικά αντικείμενα από κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Το δερμάτινο ασπρόμαυρο τζάκετ που φορούσε ο Μάικλ Τζάκσον στο μουσικό βίντεο «Street» για διαφήμιση αναψυκτικού αναμένεται να πωληθεί έως και 400.000 λίρες και η αφίσα του Ρόμπερτ ΜακΓκίνις για την ταινία Τζέιμς Μποντ «Thunderball» (Πράκτωρ 007: Επίχειρηση Κεραυνός) με εκτιμώμενη τιμή πώλησης 160.000 λίρες, είναι μεταξύ των αναμνηστικών που πωλούνται στη δημοπρασία.

Ακόμα, στη δημοπρασία πωλούνται αντικείμενα από τις ταινίες «The Shining» και «Sweeney Todd».

Εκτιμάται ότι στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Νοεμβρίου θα συγκεντρωθούν 12 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι έτρωγαν οι άνθρωποι πριν από 15.000 χρόνια – Νέα έρευνα ανατρέπει όσα γνωρίζαμε

Η αντίληψη ότι οι κοινωνίες των κυνηγών τροφοσυλλεκτών βασίζονταν σε σημαντικό βαθμό στο κρέας είχε επικρατήσει έως τώρα. Ωστόσο, νέα στοιχεία που προκύπτουν από μία πρωτοποριακή ...

Ανακαλύφθηκε η πιο βαθιά μπλε τρύπα στον κόσμο – Οι κρυμμένες σπηλιές και σήραγγες

Η πιο βαθιά μπλε τρύπα ανακαλύφθηκε στον κόλπο Τσετουμάλ στο νοτιοανατολικό τμήμα της χερσονήσου Γιουκατάν στο Μεξικό το 2021. Αρχικά αναγνωρίστηκε ως η δεύτερη βαθύτερη γαλάζια...

Φόρτωση άρθρων...