Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Ζευγάρι απέκτησε 21 μωρά σε 15 μήνες μέσω παρένθετης (photos)

Μια Ρωσίδα έφερε στον κόσμο 21 μωρά με παρένθετη μητρότητα σε λίγο περισσότερο από έναν χρόνο με τον εκατομμυριούχο σύζυγό της και επιμένει ότι ασχολείται με όλα τους, παρόλο που ξοδεύει περίπου 75.000 ευρώ το χρόνο σε 16 νταντάδες.

Η 24χρονη Κριστίνα Οζτούρκ, η οποία κατάγεται από τη Μόσχα θέλει να αποκτήσει 105 παιδιά με τον πλούσιο σύζυγό της και ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, τον 57χρονο Γκαλίπ Οζτούρκ τον οποίο γνώρισε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην παραλιακή πόλη Μπατούμι της Γεωργίας. Το ζευγάρι έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής 168.000 ευρώ σε παρένθετες γυναίκες μεταξύ Μαρτίου 2020 και του φετινού Ιουλίου και επίσης σπαταλά 96.000 δολάρια ετησίως σε 16 νταντάδες.

Μιλώντας στο Fabulous, η Κριστίνα, η οποία ζει επίσης με την 6χρονη κόρη της Βίκα από προηγούμενη σχέση της, επιμένει: «Είμαι με τα παιδιά όλη την ώρα, κάνοντας πράγματα που κάνουν συνήθως οι μαμάδες». Η μητέρα, η οποία ζει σε μια τριώροφη έπαυλη με την οικογένειά της, είπε πως αυτή και ο σύζυγός της επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν παρένθετες μητέρες επειδή ήθελαν να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, το συντομότερο δυνατό.

Το πρώτο τους παιδί, ο Μουσταφά γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου 2020 ενώ η πιο πρόσφατη προσθήκη τους και το 21ο παιδί τους, η Τζούντι είναι μόλις τριών μηνών. «Μπορώ να σας πω ένα πράγμα – οι μέρες μου δεν είναι ποτέ βαρετές. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, από τον προγραμματισμό των προγραμμάτων του προσωπικού, μέχρι τα ψώνια για την οικογένειά μου» είπε η Κριστίνα μιλώντας στο δημοσίευμα για την καθημερινή ρουτίνα της.

Η νεαρή Ρωσίδα, η οποία ξοδεύει 5.000 ευρώ την εβδομάδα για τα απαραίτητα των μωρών, συμπεριλαμβανομένων 20 μεγάλων συσκευασιών πάνες και 53 κουτιά βρεφικού γάλακτος, μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου έχει 162.000 ακόλουθους. Τα στιγμιότυπά της απαθανατίζουν τα γεύματα, την ίδια να παίζει με τα παιδιά και τα μωρά να βγαίνουν βόλτες με διπλά καρότσια.

mwra

Το πρόγραμμα που ακολουθούν οι νταντάδες - Η ίδια λέει πως περνά ποιοτικό χρόνο μαζί τους

Σε ένα πρόσφατο Q&A στο Instagram, εξήγησε τη ρουτίνα της οικογένειας, αποκαλύπτοντας πως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα παιδιά τρώνε χωριστά από τους γονείς τους, καθώς ο πατέρας τους Γκάλιπ γυρίζει αργά στο σπίτι από τη δουλειά. Οι νταντάδες εργάζονται με κυλιόμενο ωράριο τεσσάρων ημερών, με δύο ημέρες ρεπό, και όλες μένουν εκεί, με δικά τους υπνοδωμάτια κοντά στις παιδικές κρεβατοκάμαρες και την δική τους κουζίνα.

Ερωτηθείσα στο Instagram εάν σε κάθε νταντά «ανατίθεται ένα συγκεκριμένο παιδί», η Κριστίνα απάντησε: «Όχι, δεν υπάρχουν δεσμεύσεις, Κατά τη διάρκεια της ημέρας, φυσικά, ένα συγκεκριμένο άτομο είναι υπεύθυνο για ένα συγκεκριμένο παιδί. Αλλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι νταντάδες αλλάζουν».

Ένας θαυμαστής ρώτησε εάν η μητέρα είναι σε θέση να έχει «ποιοτικό χρόνο» με καθένα από τα πολλά παιδιά της, στην οποία απάντησε: «Πολλές φορές με έχουν ρωτήσει πώς γίνεται να έχω αρκετό χρόνο με το κάθε παιδί, αλλά και το εάν αφιερώνω χρόνο στο καθένα από αυτά. Ναι. Έχουμε έναν ιδιαίτερο δεσμό με κάθε παιδί. Εύχομαι κάθε γονιός να μπορεί να περνά όλο τον χρόνο του με τα παιδιά του, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή».

Τα μωρά της Κριστίνα και του Γκαλίπ είναι ο 19μηνών Μουσταφά,η 18μηνών Μάριαμ, ο 18 μηνών Αουρίν, η 18μηνών Αλίσα, ο 17μηνών Χασάν, η 17 μηνών Τζούντι, η 16 μηνών Χάρπερ, η επίσης 16 μηνών Τερέζα και ο Χουσείν και η 15μηών Άννα, όπως και η Ιζαμπέλα. Ακόμη, οι 14 μηνών Ισμαήλ, Μεχμέτ και Αχμέτ, ο 13 μηνών Αλί και η Κριστίνα, οι ενός έτους Σάρα και Λόκμαν, ο 11 μηνών Γκαλίπ, η Ολίβια 9μηνών και η 3 μηνών Τζούντι.

Η μητέρα των 22 παιδιών αποκάλυψε επίσης στο παρελθόν πως αυτή και ο σύζυγός της έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να αποκτήσουν πάνω από 100 παιδιά αλλά σίγουρα δε σκοπεύουμε να μείνουμε στα 10».

mwra

Οι αυστηρές οδηγίες προς τις νταντάδες

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, έγραψε: «Περνάω το μέγιστο χρόνο με τα παιδιά μου, αλλά όταν δεν είναι μαζί τους, ελέγχω τα πάντα. Διδάσκω κάθε νταντά όταν κάνει αίτηση για δουλειά – δεν επιτρέπονται ερασιτέχνες, η ανατροφή των παιδιών μου γίνεται αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες μου». Σημείωσε επίσης, πως «δίνει οδηγίες» για το «τι να διαβάζουν στα παιδιά, με ποια σειρά και σε ποια ώρα και για πόσο χρόνο».

Εν τω μεταξύ, εξήγησε ότι έχει μια αυστηρή ρουτίνα για το πώς να φερθούν στα μωρά που κλαίνε: «Αν το παιδί αρχίζει να κλαίει, τις απαγορεύω να το πάρουν στην αγκαλιά τους». Αντίθετα, λέει, ότι πρέπει με κάποιον τρόπο να τους «αποσπάσουν« την προσοχή για να «ηρεμήσουν».

Η 24χρονη ισχυρίστηκε επίσης ότι ταΐζει τα παιδιά της μόνο «σπιτικά γεύματα» χωρίς να «αγοράσει συσκευασίες έτοιμων φαγητών». Και πρόσθεσε: «Το φαγητό είναι αυστηρό σύμφωνα με τα γραμμάρια - ούτε ένα γραμμάριο περισσότερο, ούτε ένα γραμμάριο λιγότερο».

Απαιτεί επίσης από τις νταντάδες να τραβήξουν μία φωτογραφία της βρώμικης πάνας κάθε μωρού, ώστε να μπορεί να προσδιορίσει εάν το περιεχόμενο είναι «καλού χρώματος και συνοχής».

Συνεχίζοντας, είπε: «Κάθε παιδί έχει ένα ημερολόγιο όπου καταγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της ζωής του – τι φάγαμε, πώς κοιμήθηκε, πώς περπάτησε, πόσες φορές έκανε την ανάγκη του, πόσες φορές έκλαψε, ποιες αλλαγές έγιναν στο σώμα του». Τέλος, αφού βάλει τα παιδιά για ύπνο, η ίδια ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού, όπως να φροντίζει για το φαγητό, να προγραμματίζει μενού και να κλείνει ραντεβού με τους γιατρούς τους.

mwra

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αντικείμενο που διαπέρασε την οροφή σπιτιού προερχόταν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό και διαπέρασε την οροφή και δυο πατώματα κατοικίας στην αμερικανική πολιτεία Φλόριντα νωρίτερα φέτος προερχόταν πράγματι από τον Διεθνή Διαστημ...

Ιαπωνία: Τρένο υψηλής ταχύτητας καθυστέρησε μετά τον εντοπισμό φιδιού σε βαγόνι

Η ακρίβεια των δρομολογίων του σιδηροδρομικού δικτύου της Ιαπωνίας είναι γνωστή. Ωστόσο, την Τρίτη το βράδυ η ομαλή λειτουργία ενός τρένου του δικτύου σιδηροδρομικών γραμμών υψηλής...

Φόρτωση άρθρων...