Την παγκόσμια ημέρα των κoκ γιόρτασε με το δικό του τρόπο ο άνθρωπος που έφερε τα κoκάκια στην ζωή μας εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Πως το γιόρτασε;

Κερνώντας φίλους, γνωστούς και περαστικούς την μοναδική και ανυπέρβλητη σπεσιαλιτέ του…μικρά κωκ.  

Ο PastryChefκ.Κωνσταντίνος Κάκαλης των Ζαχαροπλαστείων Κάκαλης έφτιαχνε κοκ και γλύκαινε τον κόσμο με τα ξεχωριστά και μοναδικά του κωκ. 

 

 

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

Μπορεί για κάποιον που δεν έχει δοκιμάσει κοκ από τα χέρια του να νομίζει πως πρόκειται για ένα απλό γλυκό κι όμως κάνει λάθος, καθώς κοκ από τα χέρια του PastryChefκ.Κωνσταντίνος Κάκαλης είναι εμπειρία γεύσης. 

Η πλούσια και αφρώδη κρέμα του αποτελεί την γέφυρα μεταξύ ουρανίσκου σοκολάτας και μπισκότου. Το κοκ λιώνει στο στόμα και η επιθυμία σου να «τσιμπήσεις» άλλο ένα μεγαλώνει. Είναι  μια ακαταμάχητη έλξη. 

Ο Κωνσταντίνος Κάκαλης δεν εξέλιξε απλά το κοκ όπως το έμαθε από τον πατέρα του έκανε το κάτι πολύ παραπάνω το έκανε παγκόσμιο. 

Σε αυτό το πλαίσιο γιόρτασε πριν λίγες την διεθνή ημέρα των κωκ προσφέροντας γλυκά συναισθήματα.  

 

 

 

 

Που θα βρείτε τα Ζαχαροπλαστεία Κάκαλης

  • Θηβών 206, Περιστέρι, Τηλ: 21 0577 7472
  • Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 248, Ίλιον, Τηλ: 210 262 8516
  • Μπότσαρη Μάρκου 17, Άγ. Δημήτριος, Πετρούπολη, Τηλ: 210 5019843