Παρασκευή
05 Δεκεμβρίου 2025

Ο Αμπντουλί Μανέ φτάνει στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Το μεσημέρι της Τρίτης (26/8) αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταφραφή του στον Ολυμπιακό, ο Αμπντουλί Μανέ.

Αθλητισμός

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού αναμένεται να φτάσει μετά το μεσημέρι της Τρίτης, στις 13:10, ο Αμπντουλί Μανέ, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τη σουηδική Μιάλμπι στους «ερυθρόλευκους».

Από Γενάρη στον Πειραιά

Η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν θα είναι άμεση, αλλά θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, καθώς η Μιάλμπι ποντάρει πολλά στον Μανέ για να καταφέρει να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον χάσει σε αυτό το κρίσιμο σημείο. Γι’ αυτό και ο Αφρικανός θα μετακομίσει μόνιμα πια στην Ελλάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο νεαρός επιθετικός, μάλιστα, σκόραρε τη Δευτέρα (25/8) στο εκτός έδρας παιχνίδι της Μιάλμπι με την Γκάις για το σουηδικό πρωτάθλημα και έφτασε τα 7 τέρματα στη φετινή «Άλσβενσκαν».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...