Την ανάγκη η πολιτική συζήτηση να επιστρέψει στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας ανέδειξε ο Παύλος Χρηστίδης, Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών & Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, σε τηλεοπτική συνέντευξη στο Action 24 και την εκπομπή “H Επόμενη Μέρα”, τονίζοντας ότι οι πολίτες ζητούν ουσιαστικές λύσεις για την ακρίβεια, τους μισθούς και την καθημερινότητά τους.
«Καλή είναι η επικοινωνία, αλλά η πολιτική είναι ακόμα καλύτερη. Η αλήθεια των πράξεων είναι ακόμα καλύτερη. Τα θαύματα κρατάνε τρεις μέρες και τα μεγάλα τέσσερις. Θα κρατήσουν αυτές οι συζητήσεις τρεις τέσσερις μέρες και μετά θα μπούμε στην αληθινή πολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στάθηκε ιδιαίτερα στην πίεση που βιώνουν οι εργαζόμενοι, επισημαίνοντας ότι «εκεί έξω υπάρχει πολύ μεγάλη ακρίβεια και πολύ μεγάλη αισχροκέρδεια», ενώ υπογράμμισε πως «σήμερα ο Έλληνας εργαζόμενος είναι τελευταίος σε αγοραστική δύναμη και έχει έναν από τους χαμηλότερους μισθούς πανευρωπαϊκά».
Παράλληλα, αναφέρθηκε στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, σημειώνοντας ότι το πολιτικό ενδιαφέρον πρέπει να επικεντρωθεί στους ανθρώπους που εργάζονται πολλές ώρες και δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα, στην ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ και στις λαϊκές αγορές, στην ταλαιπωρία από την κίνηση στην Αθήνα αλλά και στη δυσκολία των νέων ανθρώπων να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.
«Μετά από επτά χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, δεν έχει αλλάξει τίποτα όσον αφορά τα οφέλη του εργαζόμενου. Αυτοί είναι οι δύο κόσμοι που συγκρούονται. Εμείς λέμε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ό,τι ήταν να δώσει, το έδωσε», κατέληξε.
Πώς σχολιάζει ο διεθνής Τύπος το... rebranding Τσίπρα: «Ο αριστερός λαϊκιστής ανακοίνωσε το comeback του»
Θεοδωρικάκος για κόμμα Τσίπρα: Ίδιες ιδεοληψίες με άλλο όνομα
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις