Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Σοκ στην Εύβοια: Έκαψαν σκύλο μέσα σε κάδο απορριμμάτων

Ελλάδα

Φρικτό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Εύβοια. Οι κάτοικοι της περιοχής είδαν να βγαίνουν καπνοί από τον κάδο απορριμμάτων και ειδοποίησαν αστυνομία και πυροσβεστική που κατέφτασαν άμεσα στην περιοχή του κοιμητηρίου της Νέας Λαμψάκου.

Στο σημείο έσπευσαν επίσης , ο Πρόεδρος της κοινότητας Γιάννης Μακρίδης, ο τοπικός σύμβουλος Γιάννης Συγγελάκης και η αντιδήμαρχος Ληλαντίου Ευαγγελία Παλαιολόγου.

Αφού έσβησε η φωτιά ανασύρθηκε η σορός του άτυχου ζώου. Έγινε σκανάρισμα για τσίπ χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν για τον εντοπισμό του δράστη.

Εύβοια: Έκαψαν σκύλο μέσα σε κάδο απορριμμάτων

Την είδηση έκανε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπρόεδρος της κοινότητας Νέας Λαμψάκου, Γιάννης Συγγελάκης ο οποίος μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε:

«Σήμερα το βράδυ δυστυχώς ζήσαμε ένα τραγικό και απάνθρωπο γεγονός. Kάποιος πέταξε μέσα στον κάδο του κοιμητηριου έναν σκύλο και τον έβαλε φωτιά για να μην αφήσει ίχνη λογικά.. άμεσα δώσαμε το παρών μαζί με τον πρόεδρο την αντιδήμαρχο ληλαντιου, την πυροσβεστική και την αστυνομία και επιληφθεικαμε του θέματός…εύχομαι να βρεθεί ο ένοχος και να πληρώσει…σκαναραμε το ζώο για τσιπακι χωρίς αποτέλεσμα ..άμεσα ενήργησε ο δήμος για την απομάκρυνση του και τις απαραίτητες ενέργειες».

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γλυφάδα: Η στιγμή που αστυνομικοί σώζουν άνδρα από έμφραγμα - Το ευχαριστώ της συζύγου του (βίντεο)

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς να δίνουν τις πρώτες βοήθειες σε άνδρα στη Γλυφάδα ο οποίος υπέστη έμφραγμα. Στο βίντεο φαίνεται ο ...

Φόρτωση άρθρων...