Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Επιλέξτε την αγαπημένη σας εικόνα για να αποκαλύψετε την ψυχοσύνθεση σας αυτή την περίοδο

Good Life

Ακόμα κι αν έχετε ισχυρή προσωπικότητα, η ψυχική σας κατάσταση μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να οφείλεται στην εργασία, στα συναισθήματα ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες.

Αν θέλετε να μάθετε για την τωρινή ψυχική σας κατάσταση επιλέξτε μία από τις παρακάτω εικόνες

test

 

Νούμερο 1
Είστε χαλαροί, χιουμοριστικοί και χαρούμενοι. Θέλετε να ζείτε τη ζωή σας ελεύθερα και αυθόρμητα και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή. Έχετε ακούσει ποτέ τη φράση «ζεις μόνο μία φορά»; Αυτή η φράση σας καθορίζει. Αναζητάτε νέες εμπειρίες, η περιέργεια είναι ακόρεστη και δεν φοβάστε την αλλαγή. Προτιμάτε να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε κάτι νέο παρά να αισθάνεστε περιορισμένοι κι εγκλωβισμένοι. Σας αρέσουν οι εκπλήξεις.

Νούμερο 2
Είστε ανεξάρτητοι και δεν σας αρέσουν τα συμβατικά. Πάντα ακολουθείτε το δικό σας μονοπάτι και αγνοείτε τους περιορισμούς . Έχετε καλλιτεχνικές ικανότητες και απολαμβάνετε να τις αξιοποιήτε στη δουλειά ή στον ελεύθερο χρόνο σας. Σας αρέσει τόσο πολύ η ελευθερία που είστε απρόβλεπτος. Ζείτε σύμφωνα με τις δικές σας ιδέες και πεποιθήσεις, ακόμα κι αν πρέπει να κολυμπήσετε αντίθετα στην παλίρροια.

Νούμερο 3
Είστε ευαίσθητο άτομο. Σας αρέσει να διαλογίζεστε και να αναλογίζεστε τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας. Δεν αντέχετε το επιφανειακό. Προτιμάτε μια στιγμή μόνος παρά οποιαδήποτε κενού περιεχομένου συζήτηση. Δημιουργείτε ισχυρούς δεσμούς με τους αληθινούς σας φίλους. Αυτό σας φέρνει εσωτερική γαλήνη και καλή υγεία. Δεν βαριέστε εύκολα, ακόμα και στη μοναξιά.

Νούμερο 4
Είστε ενάρετοι, ισορροπημένοι και αρμονικοί. Προτιμάτε την απλότητα , κάτι που κάνει τους άλλους να αισθάνονται άνετα κοντά σας. Είστε προσγειωμένοι και αξιόπιστοι. Σας αρέσει να παρέχετε ασφάλεια στα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς όμως να είστε υπερπροστατευτικοί. Σας βλέπουν ως ένα στοργικό και ευγενικό άτομο. Δεν σας αρέσουν τα ασήμαντα και δεν ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας. Προτιμάτε πρακτικά, αλλά κομψά ρούχα.

Νούμερο 5
Είστε πραγματιστής και έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Έχετε τη ζωή υπό έλεγχο και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη. Επιλύετε προβλήματα με απλές λύσεις. Είστε ρεαλιστές και ξέρετε πώς να παίρνετε καλές αποφάσεις. Είναι πιθανό να κατέχετε μια θέση ευθύνης στη δουλειά, επειδή οι άλλοι εμπιστεύονται την ικανότητά σας να αναλάβετε την ευθύνη. Η ψυχική σας δύναμη δέχεται καλά τους άλλους και δεν είστε ικανοποιημένοι μέχρι να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινήσατε.

Νούμερο 6
Αγαπάτε την ειρήνη, σας αρέσει να στοχάζεστε και δεν σας αρέσει η επιθετικότητα. Είναι εύκολο κάποιος να συνεννοηθεί μαζί σας, Είστε επίσεις πολύ προσεκτικοί.Δεν σας ενοχλεί να περνάτε χρόνο παρέα με φίλους, αλλά κατά καιρούς χρειάζεστε και ξεκούραση για να σκεφτείτε τη ζωή σας . Ο χώρος σας είναι ιερός, επομένως είναι πιθανό να έχετε ένα αγαπημένο μέρος για το οποίο κανείς άλλος δεν γνωρίζει. Αλλά δεν είναι σαν να είστε ερημίτης. Είστε σε ειρήνη με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας.

Νούμερο 7
Είστε ένα δυναμικό, δραστήριο και εξωστρεφές άτομο. Σας αρέσει να αναλαμβάνετε ρίσκα και δεν φοβάστε τη δέσμευση, είτε στη δουλειά είτε σε μια κοινωνική κατάσταση.Δεν σας αρέσει καθόλου η ρουτίνα, γι' αυτό προσπαθείτε πάντα να παραμένετε ενεργοί. Οι αποφάσεις που παίρνετε δεν θα κάνουν πάντα τους πάντες ευτυχισμένους, αλλά οι πραγματικοί σας φίλοι είναι εκείνοι που παραμένουν δίπλα σας σε όλες τις αλλαγές.

Νούμερο 8
Είστε ένα ρομαντικό άτομο και ονειροπόλος, με ευαίσθητο χαρακτήρα. Αρνείστε να δείτε τα πράγματα από μια αποκλειστικά λογική σκοπιά. Για εσάς, τα συναισθήματα  είναι πιο σημαντικά. Είναι σημαντικό για εσάς να ονειρεύεστε και να φαντάζεστε. Δεν σας ενδιαφέρει να περιβάλλεστε με ανθρώπους που δεν πιστεύουν στον ρομαντισμό και προτιμούν τη λογική. Αν κάτι περιορίζει το εύρος των συναισθημάτων,το απορρίπτετε αμέσως.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με ποιον τρόπο ερωτεύται το κάθε ζώδιο

Η αγάπη κάνει τη ζωή να αξίζει τον κόπο. Σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα μας. Και, όλοι έχουμε τον δικό μας τρόπο να δείχνουμε αγάπη, να δηλώνουμε αγάπη και να λαμβάνο...

Φόρτωση άρθρων...