Παρασκευή
19 Αυγούστου 2022

Eurobank: Εφάπαξ οικονομική ενίσχυση 300 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους - Εξαιρείται η διοίκηση

Επιχειρήσεις

Σε μια εφάπαξ οικονομική ενίσχυση του προσωπικού, μέσω vouchers αξίας 300 ευρώ για κάθε εργαζόμενο, προχωρά η Eurobank, εκτιμώντας το γεγονός ότι οι διεθνείς οικονομικές συνθήκες έχουν οδηγήσει το τελευταίο διάστημα σε σημαντική αύξηση του κόστους ζωής.

Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση ανακοινώθηκε σήμερα από την Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου της Eurobank, κ. Νατάσσα Πασχάλη και έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους εργαζόμενους. Η ανακοίνωση προς το προσωπικό αναφέρεται ότι «η τράπεζα, εκτιμώντας το γεγονός ότι οι διεθνείς οικονομικές συνθήκες έχουν οδηγήσει το τελευταίο διάστημα σε σημαντική αύξηση του κόστους ζωής, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια εφάπαξ οικονομική ενίσχυση του προσωπικού, μέσω vouchers αξίας 300 ευρώ για κάθε εργαζόμενο».

Τις επόμενες ημέρες οι δικαιούχοι θα λάβουν ειδική ενημέρωση από τη Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, με περαιτέρω οδηγίες σχετικά με τον τρόπο καταβολής της εφάπαξ παροχής.

Σημειώνεται ότι από αυτή την παροχή εξαιρούνται τα ανώτερα και ανώτατα στελέχη του Οργανισμού.

Την ίδια στιγμή, τρέχει το ευρύ πρόγραμμα τηλεργασίας, στο οποίο όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν να εργαστούν από το σπίτι θα πρέπει να το δηλώσουν έως 1η Ιουλίου.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο της Eurobank, εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση από την διοίκηση στο αίτημα του Σωματείου, σημειώνοντας ότι αποτελεί «πολύ θετική εξέλιξη, γιατί η παροχή χορηγείται με ενιαίο και διαφανή τρόπο στο σύνολο σχεδόν του Προσωπικού» και επιπλέον είναι αφορολόγητη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Tags: Eurobank

Διαβάστε ακόμη

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Υπέγραψε μνημόνιο Συνεργασίας με την Αdvent Technologies για την υλοποίηση και ανάπτυξη έργων υδρογόνου

Η Advent Technologies Holdings, Inc., ηγέτης στον χώρο της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου και υδρογόνου και η ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε., ο κύριος εισαγωγέας φυσικού αερίου αγωγών και υγροπο...

HSBC: Αυξάνει τις τιμές στόχους των ελληνικών τραπεζών και συστήνει αγορά - Ποιές προτιμά

Θετική έκπληξη ήταν τα αποτελέσματα β' 3μηνου του 2022 των ελληνικών τραπεζών, σύμφωνα με την HSBC, η οποία διατηρεί τη σύσταση για «αγορά» («buy»), αυξάνοντας μάλιστα και τις τιμέ...