Κυριακή
23 Ιουνίου 2024

Κασσελάκης από Ηλεία: «Να αρχίσει η αντεπίθεση της κοινής λογικής»

Να «στείλουν μήνυμα» στις 9 Ιουνίου προκειμένου «να ξεκινήσει η αντεπίθεση της κοινής λογικής» κάλεσε σήμερα τους πολίτες του Πύργου Ηλείας ο Στέφανος Κασσελάκης 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Πελοπόννησο ενόψει των Ευρωεκλογών, είπε συγκεκριμένα στους πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι στην πλατεία Ιατρίδη: «Εδώ στην Ηλεία που μαραζώνει, που βλέπουμε νέους και φοιτητές να φεύγουν, που βλέπουμε έναν παθολόγο για 160.000 κατοίκους, πρέπει να αρχίσει η αντεπίθεση της κοινής λογικής» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κασσελάκης: «Όχι» στην αλαζονεία του 41%, η οποία προτιμά τις τράπεζες

Υπογράμμισε ότι η αντεπίθεση αυτή λέει «"όχι" στην αλαζονεία του 41%, η οποία προτιμά τις τράπεζες, τα διυλιστήρια και τις εταιρείες ρεύματος, αντί να δώσουν μια ανάσα στον κόσμο, να μειωθεί ο ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, να μπορεί να υπάρξει μείωση στις μεταφορές, να υπάρχουν έλεγχοι στα ολιγοπώλια που ταλανίζουν τον κόσμο».

Ακόμα, είπε ότι πρόκειται για «αυτή την αλαζονεία που σε μια γυναίκα της τρίτης ηλικίας που όταν συναντά τον πρωθυπουργό και του λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει με 440 ευρώ, με 300 ευρώ ενοίκιο, της απαντά ο πρωθυπουργός “πήγαινε στην εκκλησία” και ευχαριστώ που ήρθες.

«Πρέπει επιτέλους αυτή η αλαζονεία στον γυάλινο πύργο του Μαξίμου, του Μητσοτάκη, να τελειώνει»

«Είναι αυτή η αλαζονεία που κάνει τον πρωθυπουργό να απαντά εν γνώση του στην κόρη του κ. Πλακιά και αδερφή των θυμάτων στα Τέμπη, αγνοώντας την και να έχει τους αστυνομικούς να την τραμπουκίζουν.

Εδώ στην Ηλεία λοιπόν, πρέπει η δημοκρατική παράταξη, ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο να σηκώσει ανάστημα και να αισθανθεί την ανάσα μας η Νέα Δημοκρατία, αλλά πρέπει επιτέλους αυτή η αλαζονεία στον γυάλινο πύργο του Μαξίμου, του Μητσοτάκη, να τελειώνει. Δώστε το μήνυμα στις 9 Ιουνίου».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Κλειδώνει» τα F-35 η Ελλάδα – Η τελική έγκριση της Βουλής για 20 αεροσκάφη έναντι 3,5 δισ. ευρώ

Την Πέμπτη αναμένεται η Βουλή των Ελλήνων να δώσει την τελική έγκριση προκειμένου η Ελλάδα να «κλειδώσει» τα F-35. Η χώρα μας θα αποκτήσει 20 μαχητικά αεροσκάφη έναντι 3.5 δισεκατο...

Μητσοτάκης: Οι πολίτες μας ζητούν να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα - Προσλήψεις στον ΑΣΕΠ μέσα σε ένα έτος

Με το μήνυμα που έλαβε η κυβέρνηση από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, ξεκίνησε τον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην καθιε...

Φόρτωση άρθρων...