Τετάρτη
29 Μαΐου 2024

Με ποιον τρόπο ερωτεύται το κάθε ζώδιο

Good Life

Η αγάπη κάνει τη ζωή να αξίζει τον κόπο. Σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα μας. Και, όλοι έχουμε τον δικό μας τρόπο να δείχνουμε αγάπη, να δηλώνουμε αγάπη και να λαμβάνουμε αγάπη. Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο το πώς συμπεριφέρεται  όταν ερωτεύεται και  δείχνει την αγάπη του. Κάποιοι λατρεύουν να κυνηγούν. Κάποιοι θέλουν να τους κυνηγήσουν. Για κάποιους, είναι σοβαρή υπόθεση και κάποιοι βαριούνται εύκολα αν η προσοχή τους δεν ανταποκρίνεται. Μετά, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να διασκεδάσουν, να πειραματιστούν και να βγουν ραντεβού με διαφορετικούς ανθρώπους. Αλλά στο τέλος της ημέρας, όλα τα ζώδια  θέλουν να βρουν κάποιον που να μιλά στην καρδιά τους και να συνδέεται με την ψυχή τους.
Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στο πώς ερωτεύεται κάθε ζώδιο:

Κριός  :
Όπως όλα τα άλλα, έτσι και στους Κριούς αρέσει να οδηγούν την αγάπη. Οταν κάποιος αιχμαλωτίζει την καρδιά τους και κρατά την προσοχή τους, δεν χάνουν χρόνο, προσπαθώντας το αντικείμενο του πόθου τους αλλά και ο υπόλοιπος κόσμο να μάθουν πώς νιώθει. Είναι παθιασμένοι, άμεσοι, διασκεδαστικοί και ερωτεύονται εντελώς. Οι Κριοί λατρεύουν να κυνηγούν , αλλά αν τα συναισθήματά τους δεν ανταποκριθούν σύντομα, θα χάσουν το ενδιαφέρον τους και θα προχωρήσουν σε άλλο άτομο που ενδιαφέρεται περισσότερο. Αν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, τότε θα επιδείξουν περήφανα τον ταίρι τους στον κόσμο.

Ταύρος  : 
Ο Ταύρος είναι γνωστό ότι είναι αργός και σταθερός. Και στην αγάπη, αυτοί οι πρακτικοί άνθρωποι θέλουν να το κάνουν αργά. Δεν βιάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση. Ο Ταύρος έχει μια πρακτική προσέγγιση στην αγάπη. Αναζητούν έναν σύντροφο που είναι τόσο σταθερός όσο είναι κι αυτοί και  πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί τους για να χτίσουν μια στοργική  και ασφαλή ζωή. Είναι επίσης επιλεκτικοί, δεν κάνει κανείς ή όλοι για αυτούς. Ο Ταύρος είναι επίσης λίγο ντροπαλός όταν πρόκειται για αγάπη. Δεδομένων λοιπόν όλων των συνθηκών και της προσωπικής τους φύσης, χρειάζεται λίγος χρόνος για να προσεγγίσουν το άτομο που μπορεί να τους τράβηξε το ενδιαφέρον. Αλλά όταν το κάνουν, δίνουν στη σχέση μια σοβαρή ευκαιρία. Και, αν λειτουργεί, είναι συνήθως για μια ζωή.

Δίδυμοι  :
Οι Δίδυμοι δεν ερωτεύονται εύκολα και δεν είναι εύκολο να ερωτευτείς έναν Δίδυμο. Δεν μπορούν να γοητευτούν μόνο με λουλούδια, σοκολάτες και φανταχτερά δείπνα. Τα θέλουν όλα αυτά, αλλά δεν είναι αρκετά. Για τους Διδύμους, μια ψυχική σύνδεση είναι εξίσου σημαντική με μια συναισθηματική σύνδεση και μια φυσική έλξη. Οι Δίδυμοι θέλουν κάποιον που να είναι τόσο περίεργος όσο κι εκείνοι για τον κόσμο, να ενδιαφέρεται να μάθει νέα πράγματα και να μπορεί να έχει ατελείωτες, ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές συζητήσεις για  διαφορετικά θέματα. Δεδομένου ότι οι συζητήσεις είναι σημαντικές για αυτούς, χρειάζονται συνήθως μερικοί μήνες ή ίσως περισσότερο για να προχωρήσουν σε μια πιο σοβαρή σχέση .

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι αγαπούν με την καρδιά και την ψυχή τους. Για αυτούς, η αγάπη πρέπει να κορυφωθεί σε μια σταθερή σχέση - έναν γάμο και μια οικογένεια. Οι Καρκίνοι αναζητούν έναν σύντροφο που θα ήθελε να χτίσει ένα άνετο σπίτι μαζί τους. Μόλις   ερωτευτούν κάποιον, συντονίζονται με κάθε ανάγκη και επιθυμία του ατόμου. Και, θέλουν να τα εκπληρώσουν όλα για την αγαπημένη τους. Αυτοί οι ευαίσθητοι άνθρωποι είναι άγριοι εραστές και θέλουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής του σημαντικού άλλο τους μισό. Εάν σε περίπτωση, η προσοχή τους δεν ανταποκρίνεται τόσο παθιασμένα,  μπορεί να ζηλέψουν και να καταφύγουν στο να κρατάνε μούτρα.

Λέων
Τα Λιοντάρια του Ζωδιακού δεν κάνουν ποτέ τίποτα σιωπηλά ή με μικρό τρόπο. Έτσι συμβαίνει και με την αγάπη. Είναι παθιασμένοι, πιστοί και προσεκτικοί στις ανάγκες των συντρόφων τους. Και, θέλουν έναν σύντροφο που να είναι ειλικρινής, στοργικός και αφοσιωμένος σε αυτούς όπως αυτοί. Οτιδήποτε λιγότερο, και χάνουν το ενδιαφέρον τους το ίδιο γρήγορα. Αν και οι Λέοντες δεν τους πειράζει μια απλή ζωή, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την πλήξη και την προβλεψιμότητα. Θέλουν ίντριγκες, εκπλήξεις, περιπέτεια και διασκέδαση στον ρομαντισμό. Ενώ θέλουν ο σύντροφός τους να είναι όμορφος, για μια μακροχρόνια και πιο μόνιμη σχέση θέλουν κάποιον που μπορεί να συνδεθεί και πνευματικά μαζί τους.

Παρθένος
Οι πρακτικοί και εργατικοί Παρθένοι δεν είναι εύκολο να ευχαριστηθούν. Θέλουν έναν σύντροφο που να είναι σχεδόν καθρέφτης του εαυτού τους, τέλειος από κάθε άποψη. Οι Παρθένοι δεν έχουν φυσική προδιάθεση για αγάπη. Δεν βγαίνουν ραντεβού τυχαία, γι' αυτούς είναι χάσιμο του χρόνου τους. Εάν ένα άτομο τραβήξει το ενδιαφέρον του, οι Παρθένοι θα προτιμούσαν να κάνουν έναν πλήρη έλεγχο ιστορικού του ατόμου πριν καν του ζητήσουν να βγουν! Για αυτούς, η περίοδος γνωριμιών αφορά περισσότερο το να μάθουν τι θα έφερνε το άτομο στη σχέση παρά  τον ρομαντισμό και το πάθος. Ωστόσο, αναπληρώνουν την έλλειψη ρομαντισμού  , με την πίστη, τη σταθερότητα και τη δέσμευσή τους να χτίσουν μια ασφαλή  ζωή με τον επιλεγμένο σύντροφό τους.

astrology couple

Ζυγός :
Κυβερνούμενοι από την Αφροδίτη, ο Ζυγοί είναι γεννημένοι εραστές. Είναι παθιασμένοι, ρομαντικοί και λατρεύουν να είναι ερωτευμένοι. Για τον Ζυγό, η ζωή περιστρέφεται γύρω από αυτή την σχέση . Θέλουν να ενθουσιαστούν με ρομαντικές βραδιές, φανταχτερά δείπνα και προσεγμένα και υπέροχα (μερικές φορές ακριβά) δώρα. Και, δεδομένου ότι πιστεύουν στη δικαιοσύνη , αντιμετωπίζουν επίσης τους συντρόφους τους με εκπλήξεις και τους περιποιούνται με δώρα. Φυσικά, για τον πάντα ερωτευμένο Ζυγό, δεν τελειώνει εδώ. Όταν είναι ερωτευμένοι, τείνουν να αφιερώνουν όλες τις ώρες που είναι ξύπνιοι στον αγαπημένο τους. Αν και ακούγονται σαν οι ιδανικοί εραστές, μπορεί να υπάρξουν κάποιες  προστριβές αν ο εξωστρεφής, κοινωνικός και ερωτευμένος Ζυγός συνδυάζεται με ένα σοβαρό ή κτητικό ζώδιο. Δεδομένου ότι οι Ζυγοί τα δίνουν όλα στη σχέση, θέλουν κάποιον που θα τους λατρεύει και θα τους δίνει απόλυτη κι αμέριστη προσοχή.

Σκορπιός:
Ευαίσθητοι, κτητικοί, έντονοι, παθιασμένοι, αισθησιακοί και δραματικοί από τη φύση τους, οι Σκορπιοί χρειάζονται χρόνο για να αφοσιωθούν πλήρως σε μια σχέση και να ανοιχτούν στον σύντροφό τους. Και δεδομένης της ευαίσθητης και ζηλιάρας φύσης τους, ακόμη και η παραμικρή παρεξήγηση ή κακή επικοινωνία μπορεί να ταρακουνήσει το έδαφος. Ενώ αργούν να δεσμευτούν, όταν το κάνουν, είναι πιστοί και αφοσιωμένοι. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί και στον έρωτα. Θα καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να προγραμματίσουν εκπλήξεις, βραδιές ραντεβού για τον αγαπημένο τους. Για να είναι ένας Σκορπιός ευτυχισμένος σε μια μακροχρόνια σχέση, χρειάζεται σταθερότητα, ασφάλεια και πλήρη δέσμευση από τον σύντροφό του.

Τοξότης  : 
Οι Τοξότες είναι ταξιδιώτες. Θέλουν να δουν τον κόσμο, να εξερευνήσουν το αόρατο και να διασκεδάσουν. Δεν είναι εύκολο για τον Τοξότη να δεσμευτεί. Δεδομένου ότι τα ταξίδια και η περιπέτεια είναι οι πρώτες τους αγάπες, γενικά έλκονται από άτομα που μοιράζονται την αγάπη τους για αυτά τα πράγματα και αγαπούν να περνούν καλά. Μαζί με την αγάπη για την περιπέτεια,  θέλει έναν σύντροφο που να είναι αξιόπιστος, αφοσιωμένος και ειλικρινής. Μόλις ο Τοξότης τελικά ερωτευτεί κάποιον, δεσμεύεται πλήρως και εργάζεται για την οικοδόμηση μιας σταθερής και δυνατής σχέσης. Είναι πιστοί και παθιασμένοι εραστές, οπότε δεν υπάρχει ποτέ έλλειψη ρομαντισμού στη σχέση.

Αιγόκερως  :
Ένα ζώδιο τελειομανίας. Οι Αιγόκεροι είναι επιλεκτικοί εραστές. Για αυτούς η αγάπη είναι μέρος του ευρύτερου σχεδίου τους για τη ζωή. Οι πανίσχυροι Αιγόκεροι  αντιμετωπίζουν τον ρομαντισμό ως επιχειρηματική πρόταση, πρέπει να είναι κερδοφόρος. Οι Αιγόκεροι έλκονται από έναν σύντροφο που είναι καλά τακτοποιημένος, επιτυχημένος, πρακτικός, εργατικός, πιστός, με καλή συμπεριφορά και αφοσιωμένος στο να ζήσει μια καλή ζωή. Δεδομένων των απαιτήσεών τους, αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται λίγο χρόνο για να δεσμευτούν. Ωστόσο, μόλις ο Αιγόκερως βρει κάποιον, θα δείξει πολύ γενναιόδωρα τη ρομαντική του πλευρά. Ο επιλεγμένος σύντροφός τους θα έχει τα καλύτερα πράγματα που έχει να προσφέρει η ζωή.

Υδροχόος  : 
Οι Υδροχόοι είναι οι στοχαστές και οι διανοούμενοι του Ζωδιακού. Δεν αναζητούν ενεργά την αγάπη. Στην πραγματικότητα, αν τύχει να ερωτευτείς έναν, θα πρέπει να πάρεις το προβάδισμα και να κάνεις το κυνηγητό. Αυτοί οι διανοούμενοι έχουν πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις για έναν σύντροφο. Τείνουν να ερωτεύονται το μυαλό τους και όχι την καρδιά τους. Έτσι, για μια μακροχρόνια σχέση, είναι κρίσιμο για τον σύντροφο να είναι έξυπνος, να ενδιαφέρεται για πολλά διαφορετικά θέματα και να μπορεί να κάνει μακροχρόνιες συζητήσεις για τα πολλά ζητήματα που ταλανίζουν τον κόσμο. Επίσης, δεν τα πάνε πολύ καλά με τα συναισθήματα, έτσι ένα άτομο που είναι προσκολλημένο ή υπερβολικά συναισθηματικό δεν θα μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του για πολύ. Ο Υδροχόος χρειάζεται έναν σύντροφο που να είναι ψυχικά και συναισθηματικά δυνατός και ώριμος. Δεν μπορεί να υπάρχει πολύ δράμα σε μια σχέση με έναν Υδροχόο.

Ιχθείς :
Το ονειροπόλο, υπερβολικά ευαίσθητο και ευγενικό Ψάρι μπορεί εύκολα να ερωτευτεί. Είναι ρομαντικοί και αγαπούν να κάνουν την κάθε μέρα ξεχωριστή για τον άλλο τους μισό. Δεδομένου ότι οι Ιχθείς είναι ένα ζώδιο που φροντίζει τους άλλους, όποιος τους ερωτεύεται μπορεί να είναι σίγουρο ότι θα λάβει πολλή προσοχή και φροντίδα. Ωστόσο δεν βιάζονται να εμπιστευτούν. Ο σύντροφός τους θα πρέπει να εργαστεί σκληρά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους. Για να διατηρήσουν μια μακροχρόνια και ευτυχισμένη σχέση με τους Ιχθύες, οι σύντροφοί τους θα πρέπει επίσης να είναι τόσο ευαίσθητοι στις ανάγκες των ψαριών . Ακόμη και λίγη παραμέληση στον έρωτα μπορεί να καταθλίψει τον ευγενικό και συναισθηματικό Ιχθύ.

Ενώ κάθε ζώδιο έχει τις δικές του συγκεκριμένες ανάγκες στον έρωτα, γενικά όλοι θέλουν κάποιον που θα τους φέρεται με σεβασμό, θα είναι πιστός και θα είναι αφοσιωμένος σε αυτούς και στη σχέση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι είναι Διαλογισμός κι ένας απλός οδηγός με 5 βήματα που μπορούμε να εντάξουμε στην καθημερινότητα μας

Ο διαλογισμός είναι μια πρακτική όπου η προσοχή μας είναι είτε εστιασμένη σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο (στην αναπνοή, σε ένα αναμμένο κερί, σε ένα σημάδι στον τοίχο, στην αίσθησ...

Φόρτωση άρθρων...