Κυριακή
03 Δεκεμβρίου 2023

Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης - -«Κέρδισε το φως και η ελπίδα για το μέλλον - Δεν θα σας προδώσω ποτέ»

Προσβλέπω στην συνεργασία της Αχτσιόγλου - Το «ευχαριστώ» στον Νίκο Παππά και στον σύντροφό του Τάιλερ - Πρώτο ταξίδι στην Κύπρο

Πολιτική

Σε ένα πανηγυρικό κλίμα, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και συνθήματα όπως: «Να 'τος, να τος ο πρωθυπουργός», «Στέφανε γερά να πέσει η Δεξιά», «Στέφανε προχώρα, άλλαξέ τα όλα», «αυτές οι εκλογές ήταν η αρχή, με αρχηγό τον Στέφανο για την ανατροπή».

Τα πρώτα του λόγια προς το πλήθος ήταν «ήρεμα ήρεμα, μόνο χαμόγελα».

Αγαπητοί φίλοι αγαπητές φίλες, σύντροφοι και συντρόφισσες.

Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα συνολικά και το μέλλον.

Η σκέψη μου είναι πρώτα από όλα με τους πληγέντες στη Θεσσαλία, οι οποίοι έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες, είναι μόνοι τους και έχουν μπροστά του μία ακόμα δυσκολία. Εύχομαι η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους. Είναι κοντά τους.

Ευχαριστώ στα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Εδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίζει από εδώ και πέρα. Πρέπει να ευχαριστήσω. Θα τα αλλάξω όλα. Ο μόνος τρόπος. Ενα κόμμα από τα μέλη για τα μέλη, από την κοινωνία για την κοινωνία. Την ευγνωμοσύνη μου στους εθελοντές τς καμπάνιας μου, χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ, Στους εθελοντές όλων των υποψηφίων και του ΣΥΡΙΖΑ, κάνατε γιορτή δημοκρατίας. Να ευχαριστήσω τα 30 μέλη της ΚΕ που μου έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσω στην ελληνική κοινωνία. Τα στελέχη που στάθηκαν στο πλευρό μου και στήριξαν το φως. Θέλουμε φως για να νικήσουμε τις χειροπέδες που κρατάνε τους νέους έξω από τη πατρίδα μας.

Να ευχαριστήσω ολόψυχα τον Νίκο τον Παππά. Πού είσαι Νίκο; Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη. Το τελευταίο ευχαριστώ πάει στην οικογένεια μου, όλη την οικογένεια μου. Να ευχαριστήσω τη δική μου οικογένεια, τον Τάιλερ και Φάρλη, την σκυλίτσα μας. Thank you Tayler! Σας ευχαριστώ που τον υποδεχθεί και αγκαλιάσει τόσο πολύ.

Επικοινώνησα με την Εφη την Αχτσιόγλου, η οποία με συνεχάρη και εγώ της έδωσα συγχαρητήρια και ότι την εκτιμώ και προσβλέπω στη συνεργασία της ώστε ο ΣΥΡΖΑ να γίνει η μεγάλη κυβερνητική παράταξη για τον τόπο.
Είμαστε εδώ χάρη στην ελληνική κοινωνία. Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ. Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ. Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ.

Ευχαριστώ πολύ. Αύριο αρχίζει σκληρή δουλειά. Στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα. Στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος. Το πρώτο μου ταξίδι θα είναι στους αδερφούς μας στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Ιστορική πολιτική μεταρρύθμιση η επιστολική ψήφος, θα ακούγεται πιο δυνατά η φωνή της κοινωνίας

Ο πρωθυπουργός κάνει λόγο για «ιστορική πολιτική μεταρρύθμιση, μια δημοκρατική και κοινωνική κατάκτηση, που μας φέρνει πιο κοντά στην Ευρώπη και απαντάει στο πρόβλημα της αυξανόμεν...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Microsoft, Μπραντ Σμιθ στο Ντουμπάι

Στο Ντουμπάι για την Διάσκεψη COP28 βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο περιθώριο της επίσκεψής του, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο περιθώριο της 28ης Διάσκεψης το...

Σκέρτσος για την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: «Εδώ και 10 μήνες έχουμε αλλάξει σελίδα με την Τουρκία»

«Μία πολύ σημαντική πολιτική και κοινωνική μεταρρύθμιση η επιστολική ψήφος. Είναι ένα μεγάλο βήμα το οποίο ολοκληρώνει την καθολικότητα της ψήφου. Με αυτό το βήμα κατοχυρώνουμε την...

Φόρτωση άρθρων...