Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Τον συνεχάρη η Εφη Αχτσίογλου

Στο 75% του εκλογικού αποτελέσματος ο κ. Κασσελάκης συγκεντρώνει ποσοστό 56,69% και η κα Αχτσιόγλου 43,31%.

Πολιτική

Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Δρόσος ανακοίνωσε πως στο 75% της καταμέτρησης ο Στέφανος Κασσελάκης συγκεντρώνει το 56,69% ενώ η Έφη Αχτσιόγλου το 43,31%.

Η Έφη Αχτσιόγλου πριν από λίγο τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον συνεχάρη.

Πάνω από 133.260 μέλη συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Η προσέλευση ήταν μαζική καθώς ψήφισαν πολλά παλαιά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν είχαν πάρει μέρος στην κάλπη της προηγούμενης Κυριακής. Υπήρξαν όμως και περιπτώσεις 500 περίπου μελών, τα οποία είχαν ψηφίσει την περασμένη Κυριακή και δεν βρήκαν το όνομά τους. Το θέμα αυτό διευθετήθηκε, καθώς, μπόρεσαν τελικά να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Υπήρχαν όμως κι άλλοι 500, οι οποίοι εμφανίστηκαν στα εκλογικά τμήματα, οι οποίοι δεν ήταν πουθενά εγγεγραμμένοι και δεν άσκησαν εκλογικό δικαίωμα.

Μήνυμα ενότητας έστειλε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας για την επόμενη μέρα. “Τους μεγάλους αγώνες θα τους δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι” δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Η Πολιτεία να αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία για να φέρει ανάπτυξη στη Θράκη (Photos)

«Η Θράκη είναι παραμελημένη από την ελληνική Πολιτεία και ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξει τη στήριξή της είναι να αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεση της και να φέ...

Μητσοτάκης: Οι Ευρωεκλογές έχουν και εθνική διάσταση - Δρομολογούμε επενδύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης στην Υγεία

Για την ανάγκη να έχει η Ελλάδα μία δυνατή φωνή στην ΕΕ αλλά και για τις προσπάθειες που γίνονται για αναβάθμιση της Υγείας μίλησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος...

Φόρτωση άρθρων...