Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

COSMOTE: Δωρεάν απεριόριστα data για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Για όλους τους συνδρομητές κινητής -οικιακούς και εταιρικούς- συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής

Επιχειρήσεις
Tags: COSMOTE

Δωρεάν απεριόριστα data σε όλους τους συνδρομητές της προσφέρει για μια ακόμη φορά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η COSMOTE, για να μπορούν να σερφάρουν ξέγνοιαστα και να ψυχαγωγούνται με εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, όπου κι αν βρίσκονται.

Από τις 3 έως και τις 5Ιουνίου οι συνδρομητές της COSMOTE θα έχουν πρόσβαση σε απεριόριστο Internet στο κινητό, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες. Η νέα προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή από τη Δευτέρα 29 Μαΐου έως και τηΔευτέρα5Ιουνίου 2023 και αφορά σε όλους τους συνδρομητές κινητής COSMOTE, οικιακούς και εταιρικούς(συμβόλαιο, καρτοσυμβόλαιο, BusinessCostControl, COSMOTE Neo, καρτοκινητή[1]COSMOΚΑΡΤΑ,FROG & WHAT’S UP).

Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν τη δωρεάν προσφορά, εύκολα και γρήγορα, από οπουδήποτε, μπαίνοντας από το κινητό τους στο COSMOTE app και το WHAT’S UP app.

Με τα δωρεάν απεριόριστα dataοι συνδρομητές της COSMOTEμπορούν να απολαύσουν απίστευτα γρήγορες ταχύτητες σε streaming και downloading αρχείων, να μοιράζονται όμορφες στιγμές στα socialmediaκαι να πλοηγούνται στο internet, μέσα από το βραβευμένο ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής της χώρας, σύμφωνα με την Ookla®. Το COSMOTE 5G, το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα[2], επεκτείνεται συνεχώς σε όλο και περισσότερες πόλεις και προσφέρει πανελλαδική πληθυσμιακήκάλυψη[3] που ξεπερνά το 80%, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές οι μέγιστες ταχύτητες ξεπερνούν το 1Gbps.

 

[1] Στην καρτοκινητή η προσφορά θα ισχύει από τις 18:00μ.μ. στις 02/06/23. Για την ενεργοποίησή της οι συνδρομητές καρτοκινητής θα πρέπει να έχουν κάνει ανανέωση υπολοίπου από 01/05/23 κι έπειτα.

[2]Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία στις ιστοσελίδες των παρόχων.

[3]Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (OutdoorPopulationCoverage).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Attica Bank: Επαναλαμβανόμενα λειτουργικά κέρδη προ προβλέψεων στο Α΄ εξάμηνο του 2023

Με θετικό ρυθμό ανάπτυξης συνεχίζει να κινείται η Attica Bank, παρουσιάζοντας για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο επαναλαμβανόμενα λειτουργικά κέρδη, αποδεικνύοντας την προσήλωση της στ...

"YOU. MADE BY YOU": Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT'S UP της COSMOTE

Το WHAT’S UP δημιουργεί ένα πρωτότυπο βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης, το “YOU. MADE BY YOU”. Στόχος του είναι να αποτελέσει αφετηρία ενός ταξιδιού ενδυνάμωσης για όλους τ...

Φόρτωση άρθρων...