Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Έναρξη του 2ου κύκλου του Προγράμματος «BRAVE IN - Επιστροφή στην Παραγωγικότητα» της Τράπεζας Πειραιώς και της ΕΛΕΠΑΠ

Επιχειρήσεις

Η Τράπεζα Πειραιώς και η ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων) συνεχίζουν την υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματος «BRAVE IN - Επιστροφή στην Παραγωγικότητα».

Το «BRAVE IN - Επιστροφή στην Παραγωγικότητα» εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος της Τράπεζας Πειραιώς EQUALL – για  μια κοινωνία ισότιμων ανθρώπων.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 1ου κύκλου, το πρόγραμμα συνεχίζεται με τον 2ο  κύκλο για τον οποίο οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν. Οι 10 ωφελούμενοι που παρακολούθησαν τις ενότητες του 1ου κύκλου, είναι πλέον έτοιμοι για το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση, η επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση ατόμων μετά από εγκεφαλική βλάβη, καθώς και η συνεργασία με εργοδότες για την αποτελεσματική εργασιακή ένταξή τους. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την Ολιστική Νευροψυχολογική Παρέμβαση με την Επαγγελματική Συμβουλευτική και την υποστήριξη της ένταξης στην εργασία των συμμετεχόντων.

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 6 μήνες και υλοποιείται από την εξειδικευμένη Μονάδα Νευροψυχολογίας και Αποκατάστασης Εγκεφαλικών Βλαβών της ΕΛΕΠΑΠ.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα «BRAVE IN – Επιστροφή στην Παραγωγικότητα» είναι δωρεάν.

Η παρακολούθηση γίνεται δια ζώσης στο κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα ή διαδικτυακά.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.bravein.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες: tbi@elepap.gr  και 2107227758.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Έναρξη κατασκευής νέου φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 80 MW στη Δυτική Μακεδονία

Ένας νέος φωτοβολταϊκός σταθμός, εγκατεστημένης ισχύος 80 MW, στη θέση «Ακρινή» της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, σε εξαντλημένα λιγνιτωρυχεία της ΔEH, έρχεται να προστεθεί στην ...

Συμφωνία ΕΤαΕ – Alpha Bank για τη χρηματοδότηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο πλαίσιο του Ταμείου InvestEU

Η Τράπεζα, μέσω των εγγυήσεων του ΕΤαΕ, διευρύνει τη στήριξη προς τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα με ιδιαιτέρως ευνοϊκούς όρους, για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων και την κάλ...

Φόρτωση άρθρων...