Παρασκευή
31 Μαΐου 2024

Epsilon Net: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

Επιχειρήσεις
Tags: epsilon net

O Όμιλος Epsilon Net ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της Epsilon Net A.E., Epsilon SingularLogic & Epsilon HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία Lavisoft A.E.

Πιο συγκεκριμένα, η Epsilon SingularLogic απέκτησε την οικογένεια εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού με την ονομασία «ERP ERMIS» καθώς και όλα τα σχετικά
υποσυστήματα (modules) που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο του πληροφοριακού συστήματος έναντι τιμήματος 400.000 Ευρώ, ενώ η EPSILON HR απέκτησε την οικογένεια εφαρμογών μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού με την ονομασία «HR MaSter» έναντι τιμήματος 800.000 ευρώ.

Η οικογένεια εφαρμογών «ERP ERMIS» υποστηρίζει σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων με βιομηχανική & εμπορική δραστηριότητα και αποτελεί ένα σύγχρονο Σύστημα Διαχείρισης Εταιρικών Πόρων που επιτρέπει:

• τη διαχείριση της παραγωγής
• την στρατηγική διαχείριση & διοίκηση της φυσικής ροής των προϊόντων
• την ακριβή καταγραφή της χρηματοοικονομικής δραστηριότητας
• τη διαδικασία επικοινωνίας με τους πελάτες
• τη διαχείριση Συμβολαίων τεχνικής κάλυψης πελατών

Η οικογένεια εφαρμογών «HR MaSter» υποστηρίζει την ολοκληρωμένη λειτουργία των Διευθύνσεων Ανθρώπινου Δυναμικού σε σημαντικό αριθμό βιομηχανιών, εμπορικών επιχειρήσεων, επιχειρήσεων του χρηματοοικονομικού τομέα & του τομέα παροχής υπηρεσιών καθώς και οργανισμών του δημόσιου τομέα. Αποτελεί ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων για την παρακολούθηση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, την παρακολούθηση της ωρομέτρησης και των βαρδιών, όπως και για τον υπολογισμό της μισθοδοσίας.

Ο Όμιλος συνεχίζει με σταθερά βήματα την υλοποίηση τεχνολογικών & επιχειρηματικών συνεργασιών με στόχο την αύξηση των μεριδίων αγοράς και του συνόλου των
χρηματοοικονομικών μεγεθών του. Στρατηγικός στόχος της διοίκησης της ΕPSILON NET παραμένει η παραγωγή αξίας για το προσωπικό , τους συνεργάτες και τους μετόχους του Ομίλου, ως ο μεγαλύτερος φορέας Business Software & Technology Solutions στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Ταξίδι στο κέντρο της γης – Μία δράση για τον άνθρωπο και το περιβάλλον

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και οι άνθρωποί του με τις οικογένειές τους και μαζί με την Kinsen – Europcar/Goldcar, πραγματοποίησαν μία ιδιαίτερη κοινή εθελοντική δράση με περιβα...

Φόρτωση άρθρων...