Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Κατάθεση αίτησης για ένταξη στο πρόγραμμα «Ηρακλής ΙΙ» από την Τράπεζα Πειραιώς

Επιχειρήσεις

Κατατέθηκε σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 στο Υπουργείο Οικονομικών η τρίτη αίτηση από την Τράπεζα Πειραιώς για ένταξη στο πρόγραμμα παροχής εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου σε τιτλοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων «Ηρακλής II».

Η αίτηση αφορά την τιτλοποίηση δανείων της Τράπεζας Πειραιώς με την κωδική ονομασία “Sunrise III”, συνολικής λογιστικής αξίας 506 εκατ. ευρώ, προκειμένου να δοθεί η εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, σύμφωνα με τον Ν.4649/2019, στις ομολογίες υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας, αξίας 200 εκατ. ευρώ.

Μετά την υποβολή της σημερινής αίτησης από την Τράπεζα Πειραιώς, ο συνολικός αριθμός των υποβληθεισών αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα «Ηρακλής ΙΙ» φθάνει τις έξι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκε το Κτηματολόγιο στους Δήμους Ελασσόνας, Τεμπών και Τυρνάβου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας

Τρεις νέοι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας εντάχθηκαν από την Παρασκευή 19/4/2024 στη λειτουργία του Κτηματολογίου, μετά την περαίωση της διαδικασίας κτηματογράφησης (ΦΕΚ_...

Ακτωρ: Παραδόθηκε ο αυτοκινητόδρομος Καλλονή-Σίγρι – Τι περιλαμβάνει το έργο των 55 εκατ. ευρώ

Η Άκτωρ, μέλος του Ομίλου Intrakat, παρέδωσε σήμερα στο ελληνικό κράτος τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο Καλλονή – Σίγρι της Λέσβου σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη Λέσβο, ...

Φόρτωση άρθρων...