Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Πρεμιέρα για το ομόλογο της Capital

Επιχειρήσεις

Αυξημένο ενδιαφέρον καταγράφεται στην αγορά για το ομόλογο της Capital Product Partners, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη. Απολύτως λογικό αφού μιλάμε για εξασφαλισμένη επένδυση, απολύτως εναρμονισμένη με την τάση της αγοράς.

Πρόκειται για ομόλογο έως 150 εκατ. ευρώ, διάρκειας πέντε ετών, διαιρούμενου σε έως 150.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες ομολογίες με ονομαστική αξία 1.000 ευρώ η κάθε μία. Από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις αιτήσεις κάλυψης προσερχόμενοι απευθείας στα καταστήματα των συντονιστών κυρίων αναδόχων, ήτοι της «Τράπεζας Πειραιώς», της «Alpha Bank A.E.» και της «Euroxx Χρηματιστηριακής Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και της αναδόχου «Optima bank».

Αν κρίνω από τα όσα φτάνουν στα αυτιά μου από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά την αγορά, η επιτυχία του ομολόγου της Capital, είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη. Όπως και οι αποδόσεις όσων αποφασίσουν να επενδύσουν.

Πηγή: powergame.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευάγγελος Μυτιληναίος: Εκκληση συσπείρωσης για την αυτάρκεια της Ευρώπης σε πρώτες ύλες

Έκκληση στην Ευρώπη να δράσει επειγόντως στον τομέα των Πρώτων Υλών και να γεφυρώσει το αυξανόμενο χάσμα ανταγωνιστικότητας σε σχέση με άλλες οικονομίες, παρέχοντας πολύ ισχυρά θεσ...

Φόρτωση άρθρων...