Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G και Ζ Fold4 5G: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Επιχειρήσεις

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για τα νέααναδιπλούμεναSmartphonesSAMSUNG Galaxy ZFlip4 5Gκαι ΖFold4 5G στακαταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ,αλλά καιonlineστοwww.germanos.gr. Τα νέα Smartphonesμε τον μοναδικό σχεδιασμό τους, είναι ακόμα πιο ανθεκτικά και ισχυρά.Όσοι καταναλωτές τα προ-παραγγείλουν έχουν επιπλέονόφελος έως 200€  με την επιστροφή παλαιάς συσκευής και δωρεάν ασφάλιση θραύσης οθόνης για ένα χρόνο μέσω της εφαρμογής SAMSUNG Members. Τα νέα μοντέλα της Samsung θα είναι διαθέσιμαστακαταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣαπό τις26 Αυγούστου.

news

SAMSUNGGalaxyZFlip4 5G

Με ακόμη πιο λεπτό μηχανισμό άρθρωσης για καλύτερο κράτημα στο χέρι, το SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G διαθέτει εξωτερική οθόνη 1.9’’ Super AMOLEDγια άμεσες κλήσειςκαι απάντηση μηνυμάτων, με πιο λεπτά πλαίσια, ενώ η εσωτερική του οθόνη Dynamic AMOLED 2X φτάνειτις 6,7’’. Ενσωματώνει εξωτερική dual κάμερα πολλαπλών δυνατοτήτων 12MP, εσωτερική κάμερα 10MP, καθώς και λειτουργία Nightography για εξαιρετικές νυχτερινές λήψεις. Με το GalaxyZFlip45Gφωτογραφίες, selfie ή videoμπορούν να βγουν χωρίς να ξεδιπλωθεί η συσκευή. Η μπαταρία του έχει ακόμημεγαλύτερη χωρητικότητα, που φτάνει τα 3700mAh και υποστηρίζειυπερταχείαφόρτιση.

Το GalaxyZFlip4 5G κυκλοφορεί σε 4 χρώματα: γραφίτη,ροζ-χρυσό, μωβ και γαλάζιο.

SAMSUNGGalaxyZFold4 5G

news

Το SAMSUNGGalaxyZFold4 5Gείναι πιο λεπτό και ελαφρύ από τον προκάτοχό του, διαθέτει εσωτερική οθόνη DynamicAMOLED 2X7.6’’και εξωτερική οθόνη, πολλαπλών χρήσεων, 6,2’’ όταν είναι διπλωμένο. Έχει ενσωματωμένο τριπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος με κύρια 50MP + 12MP (υπερ-ευρυγώνιος φακός) + 10MP (τηλεφακός). Με προηγμένοmultitasking,πολλαπλά παράθυρα με πολλαπλές λειτουργίες, και χάρη στοS-Pen προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις, όπως με ένα στυλό.Διαθέτειμεγάλη αυτονομία μπαταρίας 4400mAh και είναι ιδανικό για gaming. Το GalaxyZFold4 5G κυκλοφορεί σε 3 χρώματα: μαύρο, μπεζ και σκούρο πράσινο

Και τα δύο Smartphonesείναι εξοπλισμένα μετον ταχύτερο 4nm επεξεργαστή σε SAMSUNG,τονSnapdragon 8+ Gen1, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά (πλαίσιο αλουμινίου, γυαλί CorningGorillaGlassVictus+) και πιστοποιημένα με IPX8 για προστασία από το νερό.

Επιπλέον, και τα δύο Smartphonesείναι 5G, πιστοποιημένα στο δίκτυο COSMOTE, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες και τις δυνατότητες του δικτύου 5ης γενιάς, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η COSMOTE.Το COSMOTE 5Gείναι τομεγαλύτερο 5G δίκτυο στηχώρα με πάνω από 70% πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη ,ενώ μέχρι το τέλος του 2022 θα φθάσει το 80%.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τοSAMSUNG GalaxyZFlip4 5Gμε 1.149€ στα 128GB(ή από 23,94€ /μήνα σε 48 άτοκες δόσεις), με 1.209€ στα 256GB(ή από 25,19€ /μήνα σε 48 άτοκες δόσεις)  και 1.329€ στα512GB(ή από 27,69€ /μήνα σε 48 άτοκες δόσεις), ενώ το GalaxyZFold4 5Gμε 1.899€ στα 256GB (ή από 39,56€ /μήνα σε 48 άτοκες δόσεις) και 1.999€ στα 512GB (ή από 41,65€ /μήνα σε 48 άτοκες δόσεις). Τα νέα Smartphones διατίθενται ακόμαφθηνότεραμε σύνδεση στα προγράμματα COSMOTEGIGAMAXκαι μπορούν να συνδυαστούν με μια μεγάλη γκάμα απόαξεσουάρ.

Διαθέσιμα για προ-παραγγελία και τα νέα ασύρματα ακουστικά SAMSUNGGalaxyBuds2 Pro και το SAMSUNGGalaxyWatch5/ Watch5 Pro

news

Προ-παραγγελίες ξεκίνησαν και για τα νέα ασύρματα ακουστικά SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro. Αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες ακύρωσης εξωτερικών θορύβων, τα νέα ακουστικά της SAMSUNG προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ακρόασης. Τα Galaxy Buds2 Proείναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE ή online στο germanos.gr στα 229,90€ ή από 19,16€/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις. Με κάθε προ-παραγγελία οι καταναλωτές παίρνουν δώρο έναν ασύρματο φορτιστή SAMSUNG Super-Fast, αξίας 39,90€.
Οι καταναλωτές μπορούν να προ-παραγγείλουν επίσης, το νέο SAMSUNG Galaxy Watch5|Watch5 Pro, από 299,90€ και σε 12 άτοκες δόσειςπου καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες του χρήστη, από την άθληση μέχρι τον ύπνο και την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, ενθαρρύνοντας έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Προ-παραγγέλνοντας το νέο smartwatch της SAMSUNG, οι καταναλωτές παίρνουν δώρο τα SAMSUNG GalaxyBuds Live, στο χρώμα της επιλογής τους,μέσω της εφαρμογής SAMSUNGMembers.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τράπεζα Πειραιώς: Μικρή αύξηση των τιμών των αγροτικών προϊόντων τον Απρίλιο – Οι προβλέψεις

Το αρνητικό κλίμα στις διεθνείς κεφαλαιαγορές δεν φάνηκε να επηρεάζει τον δείκτη αγροτικών προϊόντων που ενισχύθηκε ελαφρά, ενώ μικτή εικόνα παρουσίασαν οι επιμέρους αποδόσεις των ...

Φόρτωση άρθρων...