Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Στα χέρια της Thrinvest των Μπάκου - Καϋμενάκη – Εξάρχου η ΑΚΤΩΡ

Αλλάζει χέρια η ΑΚΤΩΡ, καθώς επήλθε συμφωνία και η Ιntrakat εξαγοράζει τον κατασκευαστικό βραχίονα του ομίλου Ελλάκτωρ, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. Η ΑΚΤΩΡ περνάει στα χέρια της Thrinvest των Δημήτρη Μπάκου, Γιάννη Καϋμενάκη και Αλέξανδρου Εξάρχου.

Πληροφορίες αναφέρουν το τίμημα υπερβαίνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Η συμφωνία, ως προς το ύψος του τιμήματος, έκλεισε χθες και απομένουν πλέον οι νομικές διατυπώσεις και οι εγκρίσεις των διοικητικών συμβουλίων, οι οποίες και αναμένεται να δοθούν στις αρχές της εβδομάδας, οπότε και θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Η συμφωνία εξαρχής δεν αφορά τις παραχωρήσεις της Ελλάκτωρ, αλλά το κατασκευαστικό τμήμα. Μετά τη συμφωνία, η Ιntrakat γίνεται συστημικός παίκτης με ισχυρό δυναμικό στον τομέα των κατασκευών.

Η Ιntrakat ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο πως είχε καταθέσει έγγραφη πρόταση στην Ελλάκτωρ και ανέμενε την απάντησή της.

H Ελλάκτωρ, είχε επιβεβαιώσει πως το βράδυ της Πέμπτης ότι έγινε αποδέκτης μη δεσμευτικής επιστολής προθέσεως (Letter of Intent) εξαγοράς της θυγατρικής της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ από την Ιντρακάτ Α.Ε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκε το Κτηματολόγιο στους Δήμους Ελασσόνας, Τεμπών και Τυρνάβου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας

Τρεις νέοι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας εντάχθηκαν από την Παρασκευή 19/4/2024 στη λειτουργία του Κτηματολογίου, μετά την περαίωση της διαδικασίας κτηματογράφησης (ΦΕΚ_...

Φόρτωση άρθρων...