Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Έρχεται με 340 ίππους το πιο σπορ Volkswagen ID. Buzz GTX

H Volkswagen θα παρουσιάσει έκδοση επιδόσεων για το ID. Buzz, που θα ονομάζεται «GTX» και θα έχει 340 ίππους ισχύος

Αυτοκίνητο

Το νέο μοντέλο επιβεβαιώθηκε από το αφεντικό του τμήματος έρευνας και εξέλιξης της Volkswagen, Kai Gruenitz, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023.

Σύμφωνα με το στέλεχος της γερμανικής μάρκας, το νέο μοντέλο θα έρθει μέσα στο 2023 και θα έχει 340 ίππους ισχύος, ένα πιο σπορτίφ εσωτερικό, νέα χρώματα στο αμάξωμά του που θα έχει και αυτό αλλαγές, καθώς και άλλες μοναδικές επεμβάσεις.

G

Θα παίρνει ισχύ από δύο ηλεκτροκινητήρες που θα στέλνουν ροπή και στους 4 τροχούς του, με το συγκεκριμένο σύστημα κίνησης να δανείζεται και από άλλα ID μοντέλα, αλλά και από το νέο Volkswagen ID.7.

Σύμφωνα με το βρετανικό Autocar, ο Gruenitz αναφέρθηκε επίσης και σε άλλες νέες εκδόσεις του ID. Buzz που θα δούμε μέσα στη χρονιά και κυρίως, στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο που θα έρθει το καλοκαίρι και θα προσφέρει περισσότερη πρακτικότητα συγκριτικά με το τωρινό 5θέσιο μοντέλο.

F

Η νέα επιλογή του Volkswagen ID. Buzz θα είναι μακρύτερη κατά 25 εκατοστά, ενώ θα έχει 3 σειρές καθισμάτων και θέσεις για έως και 7 επιβάτες. Μάλιστα, τα καθίσματα θα μπορούν να γυρίσουν και ανάποδα.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε και η επικείμενη ύπαρξη μιας έκδοσης τροχόσπιτου-van, με την κλασική πλέον ονομασία California, το πρώτο πρωτότυπο μοντέλο της οποίας εξελίσσεται αυτή τη στιγμή.

G

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το πότε θα δούμε την έκδοση αυτή στους δρόμους, ωστόσο οι Βρετανοί αναφέρουν ότι λογικά αναμένεται αυτό να συμβεί μέσα στο 2025.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz: Νέα εμφάνιση και ακόμα περισσότερη νοημοσύνη για τις ανανεωμένες EQA & EQB

Οι παραγγελίες για τις ανανεωμένες εκδόσεις των EQA & EQΒ ξεκινούν άμεσα, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες τα μοντέλα αυτά θα βρίσκονται στις Εκθέσεις των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων ...

Mercedes-Benz GLB: Ευρύχωρο και ανανεωμένο compact SUV (photos)

Ανανεωμένη σχεδίαση μπροστινού και πίσω τμήματος - Βελτιωμένος βασικός εξοπλισμός με προβολείς LED High Performance, καθίσματα ανέσεων σε ARTICO/ύφασμα, δερμάτινο τιμόνι και ανεξάρ...

Φόρτωση άρθρων...