Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

H Rolls-Royce Boat Trail στην έκθεση Concorso d’Eleganza Villa d’Este (photos)

Μόνο δύο μέρες το κοινό και οι δημοσιογράφοι είδαν το μοναδικό δημιούργημα του τμήματος Coachbuild της Rolls-Royce

Το ιδιαίτερο δημιούργημα της Rolls-Royce «Boat Tail» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο  Concorso d’Eleganza Villa d’Este. Μπορεί η επίσημη πρώτη του να έγινε τον Μάιο του 2021, ωστόσο, μπροστά σε κοινό παρουσιάστηκε τώρα στη μοναδική αυτή έκθεση πολυτελών και μοναδικών δημιουργημάτων.

Αυτή ήταν μια μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες και τους δημοσιογράφους να δουν το ιδιαίτερο μοντέλο που χρειάστηκε σχεδόν τέσσερα χρόνια για να κατασκευαστεί. H Boat Tail σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή για τη Rolls-Royce, αποδεικνύοντας τη δέσμευση της μάρκας στις ειδικές κατασκευές.

Συνεχίζει στα βήματα του Sweptail, που ήταν το πρώτο ειδικό μοντέλο Rolls-Royce της σύγχρονης εποχής, που έκανε επίσης την πρεμιέρα του δημόσια εμφάνιση στη Villa d’Este το 2017.

H Boat Tail αντιπροσωπεύει ένα ορόσημο των ειδών πολυτελείας, ως μια χειροποίητη, μοναδική δημιουργία, στην οποία τόσο το αμάξωμα όσο και το εσωτερικό σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Το τμήμα Coachbuild της Rolls-Royce ανοίγει νέους δρόμους της σύγχρονης εποχής στο σχεδιασμό και την απαράμιλλη ποιότητα.

coachbuilt
coachbuilt

Το Concorso d’Eleganza Villa d’Este που έγινε για πρώτη φορά το 1929 στις όχθες της λίμνης Como στη βόρεια Ιταλία, είναι μία από τις πιο σημαντικές και λαμπερές εκδηλώσεις στο διεθνές ημερολόγιο του Lifestyle. Παραδοσιακά διεξάγεται τον Μάιο, αλλά φέτος για πρώτη φορά έγινε 1-3 Οκτωβρίου.

coachbuilt
coachbuilt

Πηγή: motorone.gr 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz: Νέα εμφάνιση και ακόμα περισσότερη νοημοσύνη για τις ανανεωμένες EQA & EQB

Οι παραγγελίες για τις ανανεωμένες εκδόσεις των EQA & EQΒ ξεκινούν άμεσα, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες τα μοντέλα αυτά θα βρίσκονται στις Εκθέσεις των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων ...

Φόρτωση άρθρων...