Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

Η κλοπή του αιώνα -Σήκωσαν αυτοκίνητα σε 45 δευτερόλεπτα (video)

Κλέφτες αυτοκινήτων ξεπέρασαν με τις πράξεις τους ακόμη και τη φαντασία των σεναριογράφων Χολιγουντιανών ταινιών αφαιρώντας αυτοκίνητα από αντιπροσωπεία εν ριπή οφθαλμού

Αυτοκίνητο

Σίγουρα οι φίλοι των τεσσάρων τροχών θυμούνται το remake της αμερικάνικης ταινίας «Gone in 60 Seconds» που έκανε την εμφάνισή του στην μεγάλη οθόνη το 2000 με πρωταγωνιστές τους Nicolas Cage και Angelina Jolie.

Σήμερα, ακόμη και ο εντυπωσιακός τίτλος της αμερικάνικης ταινίας, που υπονοεί την κλοπή ενός αυτοκινήτου σε ένα λεπτό, μοιάζει... παρωχημένος από την ίδια την πραγματικότητααφού μια ομάδα ληστών στις Ηνωμένες Πολιτείες κατάφερε να κλέψει μια σειρά από αυτοκίνητα σε ακόμη μικρότερο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα και με το video που κατέγραψε η κάμερα του κλειστού κυκλώματος της αμερικάνικης αντιπροσωπείας στο Kentucky των Ηνωμένων Πολιτειών, οι κλέφτες των αυτοκινήτων εισέρχονται στο κτίριο και μοιάζουν να δρουν ανενόχλητοι.

Στόχος των κλεφτών, όπως φαίνεται από την κάμερα, είναι τρία Dοdge Challenger SRT Hellcat, τα οποία βρίσκονται εντός του κτιρίου και από όσο μπορεί να γίνει κατανοητό, είναι ξεκλείδωτα με τα κλειδιά τους να βρίσκονται πάνω στον διακόπτη.

Οι ληστές που μπήκαν παράνομα στην αντιπροσωπεία στις δύο τα ξημερώματα έθεσαν σε λειτουργία τους μεγάλους V8 κινητήρες των αμερικάνικων muscle car και τα έβγαλαν και τα τρία έξω οδηγώντας τα σε λιγότερο από ένα λεπτό. Συνολικά η ομάδα των κλεφτών απέσπασε έξι ίδια αυτοκίνητα από την αντιπροσωπεία συνολικής αξίας άνω των 550.000 ευρώ.

Η τοπική αστυνομία ξεκίνησε άμεσα την έρευνα για τον εντοπισμό των αυτοκινήτων, μια έρευνα που στέφθηκε σύντομα από επιτυχία αφού τα πέντε από τα έξι Dodge βρέθηκαν πριν ξημερώσει και παρά το γεγονός ότι οι κλέφτες ακολούθησαν εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις κατά την διαφυγή τους.

Λόγω της απήχησής τους συγκεκριμένα μοντέλα της Dodge αποτελούν στόχο των κλεφτών σε ολόκληρη την Αμερική, ενώ αυτή είναι η δεύτερη φορά που η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία δέχεται χτύπημα σε διάστημα ενός έτους αφού τον Σεπτέμβριο του 2022 είχαν κλαπεί άλλα τέσσερα Hellcat.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Volvo Saracakis: Test Drive Event στην Καλαμάτα

Η Volvo Saracakis θα είναι Μεγάλος Χορηγός του Διεθνούς Meeting άλματος εις μήκος Tsatoumas Street Long Jump που διοργανώνεται την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 στην κεντρική πλατεία της Καλ...

Φόρτωση άρθρων...