Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Με τι πήγε ο σούπερ σταρ Luka Doncic στο γήπεδο; (video)

Έχοντας όπως όλα δείχνουν πάθος με τα αυτοκίνητα, ο star του NBA και «αντίπαλο δέος» του «δικού μας» Γιάννη Αντετοκούμπο, Luka Doncic, όπως φαίνεται έκανε μια ιδιαίτερη αγορά.

Αυτοκίνητο

Ο Σλοβένος αστέρας του NBA, Luka Doncic, πριν λίγο καιρό είχε εμφανιστεί στο γήπεδο με μια Chevrolet Camaro πρώτης γενιάς και φυσικά είχε κλέψει στις εντυπώσεις.

Τώρα, όπως φαίνεται, όσο περνάει ο καιρός και αποκτά όλο και περισσότερο «αμερικάνικη» διάθεση απέναντι στα πράγματα, ήρθε η ώρα να κάνει και αυτός μια «υπέρβαση» και να ξεχωρίσει περαιτέρω με μια ακόμα πιο ακραία επιλογή. Αυτή τη φορά όμως, δεν έχει vintage ύφος και μάλλον είναι προς τελείως διαφορετική κατεύθυνση.

Το Apocalypse Hellfire 6×6 είναι αυτό που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του 23χρονου άσσου, ο οποίος έχει μάλλον ήδη προβεί στην απόκτησή του, μια και όπως φαίνεται στο σύντομο video που έχουμε από το Instagram, φτάνει με αυτό στο parking του γηπέδου. Το 6τροχο αυτό μοντέλο, βασίζεται σε ένα Jeep Gladiator 6×6 πάνω στο οποίο έχουν γίνει πολλές επεμβάσεις.

f

Από ότι φαίνεται αμυδρά στο video, η επιλογή του Doncic σε ότι έχει να κάνει με τον κινητήρα του «τέρατος» είναι ο V8 βενζινοκινητήρας από Corvette (LS3) με χωρητικότητα 6,2 λίτρων και απόδοση 500 ίππων (ενώ υπάρχει και η υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή του ίδιου κινητήρα με απόδοση 750 ίππους).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz A-Class: Νέες, πιο προσιτές εκδόσεις Style

Με ισορροπημένες αναλογίες, φρεσκαρισμένη σχεδίαση, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να καλύψουν κάθε επιθυμία των πελατών, η νέ...

Η Peugeot Motocycles στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Οι επισκέπτες της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2024, στο περίπτερο της Peugeot Motocycles θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα γενιά του Django καθώς και το νέο PM-03 που έρ...

Φόρτωση άρθρων...