Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ο Stig ντριφτάρει με μια BMW M2 CS (video)

Του Stig δώστου BMW και πάρτου τη ζωή. Μπορεί να τις ξεζουμίζει ώρες ατελείωτες όπως έκανε και με την συγκεκριμένη BMW M2 CS

Αυτοκίνητο
Tags: stig

Η σειρά των video με τον Stig να ντριφτάρει διάφορα αυτοκίνητα είναι η αγαπημένη μας.

Όπως μπορείς και εσύ να παρατηρήσεις ο Stig δεν έχει πρόβλημα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, είτε βρίσκεται στο τιμόνι μιας Alpine A110, είτε στην θέση του οδηγού μιας κλασικής Aston Martin DB5. Όμως εκεί που πραγματικά μεταμορφώνεται είναι με τις BMW, κάτι που δεν κρύβεται

Ήρθε η ώρα λοιπόν να δούμε την απόλυτη BMW M2, την M2 CS, σε ένα βίντεο που λίγους μήνες μετά την δημιουργία του απέκτησε ξαφνικά συλλεκτική αξία. Όχι απλώς γιατί η BMW M2 CS συγκαταλλέγεται στα αυτοκίνητα σταθμούς της BMW Motorsport, αλλά κυρίως γιατί το αυτοκίνητο οδεύει προς την αντικατάστασή του. 

Και ξέρεις κάτι, η νέα BMW M2 δεν θα είναι το ίδιο πράγμα. Στην εποχή μας γίνονται αλλαγές, πολλές αλλαγές και μπροστά στον εκσυγχρονισμό, αυτά που εκτιμούμε εμείς ο απλός λαός, όπως το video του Stig για παράδειγμα, δεν μετρούν.

Απόλαυσε λοιπόν όσο μπορείς BMW M2 CS τώρα και εν αναμονή των εξελίξεων ώστε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον του μοντέλου. 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...