Κυριακή
14 Ιουλίου 2024

Πόσο θα κοστίζει η πρώτη ηλεκτρική Ferrari;

Δεν είναι μυστικό, η Ferrari ετοιμάζει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της θηρίο. Όμως επισφράγιστο μυστικό αποτελούν οι τεχνικές του λεπτομέρειες.

Αυτοκίνητο

Ξέρουμε πως θα έρθει στα τέλη του 2025, πως θα κατασκευάζεται σε νέες εγκαταστάσεις στο Μαρανέλο ενώ έχουμε και τις πρώτες εκτιμήσεις για την τιμή απόκτησή του.

Σύμφωνα με πηγές στην ιταλική εταιρεία, η πρώτη Ferrari δίχως κινητήρα εσωτερικής καύσης θα κοστίζει άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής προϊοντικού marketing της ιταλικής εταιρείας, Emanuele Carando, παρότι μοναδικό στο είδος του, το νέο EV μοντέλο θα είναι «πραγματική Ferrari», με «αυθεντικό ήχο».

Στόχος του θρυλικού brand είναι αυτό το αβάφτιστο ακόμα δημιούργημα, να καλύπτει το 5% των συνολικών πωλήσεων του 2026.

Υπάρχει όμως και μία ακόμα -πολύ ενδιαφέρουσα- φήμη, που θέλει τη Ferrari να μη δουλεύει πάνω σε ένα αλλά σε δύο EV! Χωρίς να διευκρινίζεται το πόσο διαφορετικά θα είναι αυτά κι αν το δεύτερο θα ακολουθήσει την οδό της Purosangue, ανεβάζοντας την απόσταση από το έδαφος και τους χώρους εντός.

Όλα αυτά, ενώ μέσα στο 2024 περιμένουμε ένα νέο hypercar με το σήμα της Ferrari.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρχονται Ελλάδα τα νέα Cupra Formentor και Leon

Ανανεωμένα σημαντικά, με νέα σχεδιαστική φιλοσοφία και νέες εκδόσεις, τα Cupra Formentor και Leon ξεκινούν την εμπορική τους πορεία στην ελληνική αγορά. Δείτε αναλυτικά.

Φόρτωση άρθρων...