Δευτέρα
22 Ιουλίου 2024

Opel Deals: Όλα τα μοντέλα σε ειδικές τιμές

Ειδικές τιμές για όλα τα μοντέλα Opel στην Ελλάδα με το νέο εμπορικό πρόγραμμα Opel Deals.

Αυτοκίνητο

H Opel προσφέρει σήμερα τους καλύτερους όρους για την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου, εγκαινιάζοντας ένα νέο εμπορικό πρόγραμμα με την ονομασία Opel Deals.

Η γερμανική εταιρεία καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν τις Εκθέσεις Opel σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τα δημοφιλή μοντέλα της, να τα οδηγήσουν και τελικά να αποκτήσουν το μοντέλο Opel της επιλογής τους σε ειδική τιμή.

Στο πρόγραμμα Opel Deals συμμετέχουν το δημοφιλές Corsa, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε υβριδική έκδοση 48V, καθώς και η γκάμα των SUV οχημάτωνν της Opel: το Mokka, το Crossland και το Grandland. Όλα τα μοντέλα διακρίνονται για την εξαιρετική οικονομία καυσίμου, τον προηγμένο εξοπλισμό ασφάλειας και τις τεχνολογικές καινοτομίες. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα της Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση.

Οι ειδικές τιμές του προγράμματος Opel Deals ισχύουν έως τις 20 Ιουλίου και αφορούν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Opel, καθώς και στο www.opel.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Ελλάδα το νέο Mercedes eSprinter

Το νέο Mercedes-Benz eSprinter, μέλος της κατηγορίας των μεγάλων αμιγώς ηλεκτρικών Van, έρχεται για να προσφέρει προστιθέμενη αξία στους επαγγελματίες και τους διαχειριστές στόλων ...

Φόρτωση άρθρων...