Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Προσλήψεις Tesla στην Ελλάδα – Τι μισθούς δίνουν

Η Tesla διευρύνει την παρουσία της στη χώρα μας με νέες προσλήψεις

Αυτοκίνητο

Η Tesla αναζητά 10 νέους επιστήμονες οι οποίοι θα στελεχώσουν το γραφείο της στη xώρα μας που έχει έδρα στην Αγία Παρασκευή και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Δημόκριτου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα της Tesla οι θέσεις είναι συνολικά 10. Οι πέντε από αυτές είναι πλήρους απασχόλησης για Ηλεκτρολόγους και Μηχανολόγους Μηχανικούς οι οποίοι κατά κύριο λόγο θα ασχοληθούν με την εξέλιξη ηλεκτροκινητήρων αλλά και των ρομποτοειδών με τα οποία επίσης εμπλέκεται η αμερικανική εταιρεία.

Οι άλλες πέντε θέσεις είναι πρακτικής εξάσκησης για φοιτητές Μηχανολόγους και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και έχουν συγκεκριμένη χρονικά διάρκεια.

Σε ότι αφορά τους μισθούς η Tesla προσφέρει από 900 έως 1.200 ευρώ καθαρά το μήνα ανάλογα με τη θέση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz A-Class: Νέες, πιο προσιτές εκδόσεις Style

Με ισορροπημένες αναλογίες, φρεσκαρισμένη σχεδίαση, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να καλύψουν κάθε επιθυμία των πελατών, η νέ...

Το 100% ηλεκτρικό CUPRA Tavascan ταξιδεύει στη Lapland

Η Lapland είναι ένας σημαντικός προορισμός για όλα τα νέα μοντέλα της CUPRA πριν αυτά λανσαριστούν στην αγορά, προκειμένου να επιδοθούν σε ακραία τεστ και να διασφαλίσουν τη μέγιστ...

Φόρτωση άρθρων...