Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Πρώτη γεύση από το MINI Aceman

Η οικογένεια των MINI μεγαλώνει. Είναι γνωστό πως ένα νέο crossover που θα πάρει το όνομα Aceman και θα τοποθετείται ανάμεσα στο hatchback Cooper και στο SUV Countryman, έρχεται στον κόσμο σύντομα.

Αυτοκίνητο

Αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 24 Απριλίου και να βρίσκεται στην αγορά το 2025. Το μήκος θα είναι 4.075 χλστ., το πλάτος 1.754 χλστ. και το ύψος τα 1.495 χλστ. Νούμερα που έχει ανακοινώσει η ίδια η BMW. Από εκεί και πέρα, τα σενάρια μιλούν για έναν ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 181 ίππων κάτω από το καπό, ενώ θεωρείται πιθανή μια ισχυρότερη έκδοσηπου θα αποδίδει κοντά στους 215 ίππους.

G

Στο εμφανισιακό σκέλος, οι φίλοι μας στο Kolesa, προσπάθησαν να απεικονίσουν όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται το 5θυρο EV αυτοκίνητο, κάνοντάς το να μοιάζει σημαντικά με το πρωτότυπο, που είχε παρουσιαστεί πριν από 18 μήνες περίπου. Όπως είναι για παράδειγμα τα γωνιώδη φωτιστικά σώματα με τα LED ημέρας, οι μεγάλοι τετράγωνοι θόλοι τροχώνμε τη μαύρη επένδυση των πλαστικών και η «τυφλή» μάσκα.

H

Στο πίσω μέρος, το βλέμμα μας πέφτει πρωτίστως στα μοντέρνα φώτα, αλλά και στην αεροτομή της οροφής, καθώς και στο μαύρο προφυλακτήρα. Μένει βεβαίως η πραγματικότητα να επιβεβαιώσει τις συγκεκριμένες εικόνες. Εικάζεται επίσης πως το μέγεθος των μπαταριών, θα είναι γύρω στα 40 kWhστη βασική έκδοση του μοντέλου και ίσως 54 kWhστο ισχυρότερο Aceman.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz A-Class: Νέες, πιο προσιτές εκδόσεις Style

Με ισορροπημένες αναλογίες, φρεσκαρισμένη σχεδίαση, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να καλύψουν κάθε επιθυμία των πελατών, η νέ...

Φόρτωση άρθρων...