Δευτέρα
29 Μαΐου 2023

Tesla: Πισίνες και σαλόνια για όσους περιμένουν στους ταχυφορτιστές της

Η Tesla επενδύει στις ανέσεις που μπορεί να προσφέρει για τους πελάτες της που περιμένουν στους σταθμούς φόρτισής της

Αυτοκίνητο

Η Tesla άρχισε να σκέφτεται δημιουργικά για το χρόνο των πελατών της που θα περνούν στους σταθμούς φόρτισης και έκανε τις πρώτες της κινήσεις στη Γερμανία.

Η Tesla ξεκίνησε μια συνεργασία με την bk World για την κατασκευή πτυσσόμενων χώρων που θα χρησιμοποιούνται ως σαλόνια αναμονής αλλά και ως πισίνες για να έχουν κάτι να κάνουν οι πελάτες της όσο περιμένουν στη φόρτιση των αυτοκινήτων τους. Η παροχές φαγητών και αναψυκτικών είναι μάλλον ξεπερασμένες για την Tesla που τώρα εισάγει νέα ήθη στο παιχνίδι της εξυπηρέτησης πελατών.

D

Μάλιστα για τη χρήση των νέων αυτών χώρων, η εταιρεία έχει δώσει οδηγίες χρήσης, στις οποίες περιλαμβάνεται και ο περιορισμός της χρήσης για τις πισίνες έως 4 ατόμων και όχι για περισσότερο από 10 λεπτά.Ο χρόνος που χρειάζεται το αυτοκίνητο να φορτίσει στους superchargers είναι επαρκής για να κάνει κάποιος τη βουτιά του και να κολυμπήσει για λίγο και να βγει για να στεγνώσει. Ο σταθμός φόρτισης της Tesla στο Hilden διαθέτει και ηλιακά πάνελ για να συμπληρώνουν τις ανάγκες του σταθμού, είναι ένας από τους μεγαλύτερους στη Γερμανία, με 40 φορτιστές που προσφέρουν ισχύ έως 250 kW ο καθένας.

2

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι σταθμοί αυτοί θα είναι διαθέσιμοι και σε ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων άλλων μαρκών που θα έχουν τον εξοπλισμό CCS, ενώ ήδη στους χώρους αυτούς λειτουργούν και εστιατόρια, εκτός από τα αυτόματα μηχανήματα παραγωγής… πίτσας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...