Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Το εκρηκτικό ηλεκτρικό MINI Cooper JCW κυκλοφορεί

Δεν ξέφυγε από τον κατασκοπευτικό φακό το ισχυρό ηλεκτρικό MINI Cooper JCW που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας.

Αυτοκίνητο

Η MINI δεν κάνει ούτε βήμα πίσω όσον αφορά τον εξηλεκτρισμό της κάτι που δεν έκρυψε με τις πρόσφατες παρουσιάσεις των Cooper E και Cooper SE. Τα δύο ηλεκτρικά μοντέλα τα είδαμε να φιγουράρουν με όλα τους τα τεχνικά χαρακτηριστικά και σε πολλαπλές φωτογραφίες, ωστόσο δεν έγινε κανένας λόγος για την κορυφαία έκδοση που όλοι περίμεναν να ακούσουν και δεν είναι άλλη από την John Cooper Works.

Τίποτα όμως δεν μένει κρυφό στο διαδίκτυο και οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες του νέου MINI Cooper JCW ήρθαν στο φως. Μέσω της σελίδας Instagram Cochespias εμφανίστηκε στη Γερμανία το ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο χωρίς κανένα καμουφλάζ.

Από την πρώτη ματιά γίνεται ξεκάθαρο ότι η MINI ακολούθησε μια πιο εκλεπτυσμένη προσέγγιση στον σχεδιασμό αποφεύγοντας τις ακραίες ποδιές, προφυλακτήρες και αεροτομές. Το Cooper JCW είναι ελαφρώς πιο διογκωμένο στα φτερά σε σχέση με το SE, φέρει το χαρακτηριστικό λογότυπο S στη μάσκα και τις επίσης χαρακτηριστικά λωρίδες στο καπό. Από την άλλη ωστόσο λείπει η κλασική εισαγωγή αέρα στο κέντρο του καπό που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στα βενζινοκίνητα μοντέλα.

Το προφυλακτήρας εμπρός είναι μεγαλύτερος και στα πλευρικά υπάρχουν λογότυπα John Cooper Works, ενώ οι τροχοί είναι εντελώς καινούριοι για να κάνουν το μοντέλο να ξεχωρίζει. Όπως είναι λογικό, σαν πρώτο ηλεκτρικό JWC, η απόδοση αναμένεται να είναι αυξημένη και θα ξεπερνάει τους 230 ίππους του αντίστοιχου βενζινοκίνητου JCW. Από την άλλη, η μπαταρία θα είναι μεγαλύτερη για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες απόδοσης.

j

Θα περιμένουμε μερικούς μήνες ακόμα για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το κορυφαίο ηλεκτρικό MINI.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...