Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

To Ford Ranger Wildtrak X υποψήφιο pick up της χρονιάς

Από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου η Ελλάδα φιλοξένησε την διοργάνωση των τελικών δοκιμών του θεσμού International Pick Up Award για την ανάδειξη του καλύτερου pick up για το 2024-2025.

Αυτοκίνητο

Στην τριήμερη εκδήλωση παρευρέθησαν εκλέκτορες από 17 χώρες που συμμετέχουν στο διεθνή θεσμό "International Pick Up Award (IPUA)” όπου οδήγησαν όλα τα καινούργια pick up σε μια από τις πιο όμορφες και γραφικές παραλιακές περιοχές της Ευρώπης, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

i

Οι εκλέκτορες οδήγησαν εκτός (στην περιοχή της Λαυρεωτικής) και εντός δρόμου σε μια διαδρομή 60 χλμ. από την Αθήνα έως το Σούνιο με στόχο να δουν τις δυνατότητες των υποψήφιων μοντέλων. Η ανάδειξη του καλύτερου pick up θα ανακοινωθεί στα πλαίσια της Solutrans 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό χώρο EurExpo, στη Λυόν της Γαλλίας στις 22 Νοεμβρίου.

i

Τα υποψήφια μοντέλα προέρχονται από την ToyotaVolkswagenIsuzuMaxus και Ford. Ειδικότερα οι εκλέκτορες είχαν τη δυνατότητα να οδηγήσουν το νέο Ford Ranger Wildtrak X που αποτέλεσε και την πρώτη ευρωπαική οδηγική πρεμιέρα του νέου pick up της Ford που διατίθεται αποκλειστικά με αμάξωμα Double Cab και τον κινητήρα diesel 2.0 λίτρων τεχνολογίας EcoBlue που αποδίδει 205 ίππους, ροπή 500 Nm και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz A-Class: Νέες, πιο προσιτές εκδόσεις Style

Με ισορροπημένες αναλογίες, φρεσκαρισμένη σχεδίαση, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να καλύψουν κάθε επιθυμία των πελατών, η νέ...

Φόρτωση άρθρων...