Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

287 προσλήψεις στο υπουργείο Παιδείας

Προσλήψεις

Έτοιμη είναι σύμφωνα με πληροφορίες η προκήρυξη για την πρόσληψη 287 μονίμων υπαλλήλων σε φορείς που υπάγονται στο υπουργείο Παιδείας και στην Κεντρική Διοίκησης του υπουργείου. Το ΑΣΕΠ σκοπεύει μέσα στις επόμενες μέρες να αποστείλει τον διαγωνισμό στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής ανά φορέα: Υπουργείο Παιδείας 185, Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης 60, Πανεπιστήμιο Κρήτης 4, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 12, Περιφερειακη Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης 19, Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών 2 και Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  5.

Πιο αναλυτικά η νέα προκήρυξη περιλαμβάνει προσλήψεις για το Υπουργείο Παιδείας και την πλήρωση 185 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας, της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης για την πλήρωση 60 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και του Πανεπιστημίου Κρήτης για την πλήρωση 4 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας, του ΑΠΘ για την πλήρωση 12 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, των ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για την πλήρωση 19 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ, της ΑΣΚΤ για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: διοικητικοί, υπάλληλοι πληροφορικής, λογιστές, καθαριστές, κ.α. Για τις θέσεις ΠΕ Διοικητικων θα γίνουν δεκτά όλα τα πτυχία ή διπλώματα οποιουδήποτε Τμήματος ΑΕΙ της ημεδαπής, περιλαμβανομένων και των πτυχίων ή διπλωμάτων του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) και των Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ ή ισότιμων σχολών της αλλοδαπής.

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο moneypress.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Προσλήψεις στο Δημόσιο με τη συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης - 16.000 εντός του 2024

Ταχύτερες διαδικασίες και πιο στοχευμένες προσλήψεις στο Δημόσιο με τη συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης προαναγγέλλει η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, ενώ αναφέρει ότι για το ...

Φόρτωση άρθρων...