Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

37 θέσεις εργασίας στον ΕΛΓΟ Δήμητρα

Προσλήψεις

Ο ΕΛΓΟ Δήμητρα γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα επτά (37) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των: Α) Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ) Ιωαννίνων, Λάρισας, Καλαμπάκας, Νεμέας και Συγγρού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (agrocert@otenet.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΛ.Γ.Ο.- ΔΗΜΗΤΡΑ στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ,
Κουρτίδου 56-58 και Νιρβάνα,
Τ.Κ. 111 45 – Αθήνα, απευθύνοντάς την στη Γενική Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού, υπόψιν κας Ελένης Ασημακοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 210-8392068).

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο moneypress.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Προσλήψεις στο Δημόσιο με τη συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης - 16.000 εντός του 2024

Ταχύτερες διαδικασίες και πιο στοχευμένες προσλήψεις στο Δημόσιο με τη συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης προαναγγέλλει η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, ενώ αναφέρει ότι για το ...

ΔΥΠΑ: Παράταση υποβολής των αιτήσεων για τις 300 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους 30 ετών και άνω στην Αττική

Παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 23:59, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις 300 διαθέσιμες θέσεις του προγράμματος επιδότησης της εργασίας 2.000 ανέργω...

Φόρτωση άρθρων...