Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

«Εκπνέει» η προθεσμία των αιτήσεων για μόνιμες θέσεις στην ΤτΕ

Προσλήψεις

Λήγουν σε λίγες ημέρες οι αιτήσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος  για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού μέσω της 1/2021 προκήρυξης.

Η διαδικασία θα γίνει εξ ολοκλήρου από την Τράπεζα, χωρίς την συνδρομή του ΑΣΕΠ και η  προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 5 Οκτωβρίου.

Το νέο προσωπικό – σύμφωνα με τον κανονισμό της Τράπεζας της Ελλάδος – θα προσληφθεί ως δόκιμο για δυο χρόνια και εν συνεχεία θα υπογράψει σύμβαση αορίστου χρόνου.

Η Τράπεζα της Ελλάδος προκηρύσσει την πλήρωση, κατόπιν επιλογής, τριάντα επτά (37) θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού για τις ανάγκες υπηρεσιακών μονάδων του Κεντρικού Καταστήματός της.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία θα επικουρείται στο έργο της από την εταιρεία «ICAP People Solutions Ανώνυμη Εταιρεία – Σύμβουλοι Ανθρώπινου Δυναμικού», σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αναλυτική Προκήρυξη.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται, μόνο ηλεκτρονικά, από την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 (ώρα Ελλάδος 10:00) μέχρι και την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 (ώρα Ελλάδος 17:00) στον ιστοχώρο της Τράπεζας της Ελλάδος https://www.bankofgreece.gr που είναι διαθέσιμη και η αναλυτική Προκήρυξη.

Πληροφορίες θα παρέχονται στα τηλέφωνα 210 3202054, 210 3202058, 210 3202069 και 210 3202094 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 – 14:00).

Όσοι επιλεγούν για πρόσληψη από την Τράπεζα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

-Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

-Πρόσφατο (εκδόσεως μέχρι προ τριών (3) μηνών) Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής του τόπου κατοικίας τους ότι δεν διώκονται ως φυγόποινοι και φυγόδικοι.

-Πρόσφατο (εκδόσεως μέχρι προ τριών (3) μηνών) Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου της περιφέρειας του τόπου γέννησής τους.

-Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α’ (για τους Έλληνες άνδρες) και για τους μη έχοντες την ελληνική ιθαγένεια αντίστοιχο πιστοποιητικό κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή πιστοποιητικό ότι δεν υπέχουν υποχρέωση στράτευσης ή ότι έχουν νόμιμα απαλλαγεί.

-Υπεύθυνη δήλωση ότι επιτρέπουν στην Τράπεζα να προβεί σε έρευνα των προσωπικών τους στοιχείων εντός του νομίμου πλαισίου προστασίας των προσωπικών δεδομένων, αποκλειστικά για τον εν λόγω σκοπό επεξεργασίας και υπό απόλυτη εμπιστευτικότητα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο moneypress.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΑΣΕΠ: Στις 775 οι προσλήψεις μόνιμων στα νοσοκομεία – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη ΑΣΕΠ 5Κ/2023 για τις 775 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία της χώρας, με την προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής να αρχίζει την Τρίτη 1...

Φόρτωση άρθρων...