Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Πρόσκληση σε πρακτική άσκηση στην Apple (ΔΕΙΤΕ αναλυτικά)

Προσλήψεις

Ο υποψήφιος/ια (υποψήφιοι) θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει το πενταετές πρόγραμμα σπουδών και να είναι εγγεγραμμένος/νη στο ΠΜΣ ή στο διδακτορικό πρόγραμμα της Σχολής ΜΠΔ ή άλλης Σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Προαπαιτούμενες γνώσεις:|
Εξαιρετική γνώση Matlab/Simulink
Ενσωματωμένα ηλεκτρονικά συστήματα πραγματικά χρόνου και αλληλεπίδραση με αισθητήρες και ενεργοποιητές
Μηχανολογική σχεδίαση με χρήση CAD (e.g. Solidworks, Siemens NX)
Δυναμικά συστήματα και έλεγχος συστημάτων
Αγγλικής γλώσσας

Διάρκεια πρακτικής άσκησης: 6 μήνες με ένα χρόνο (ιδανικά ένας χρόνος), με ημερομηνία έναρξης Αύγουστο (ή Σεπτέμβριο) του 2016.

H πρακτική άσκηση είναι έμμισθη, θα ολοκληρωθεί στα κεντρικά γραφεία της Apple στην Καλιφόρνια, ΗΠΑ και η Apple μπορεί να κανονίσει τα διαδικαστικά σχετικά με την μετάβαση του υποψηφίου στις ΗΠΑ.

Οσοι/όσες ενδιαφέρονται ας αποστείλλουν βιογραφικό σημείωμα και στοιχεία επικοινωνίας στο dean_office@dpem.tuc.gr με θέμα “Πρακτική άσκηση στην Apple” μέχρι τις 18/7.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρχονται 1.137 προσλήψεις σε Νοσοκομεία και ΕΚΑΒ

Οι προσλήψεις γίνονται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του προσωπικού των υγειονομικών δομών. Οι 538 αφορούν το ΕΚΑΒ και οι 599 τα νοσοκομεία. Υπεγράφη η απόφαση για έκδοση προκήρυξης απ...

Σχεδόν 11.000 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Ανακοινώθηκαν τα ονόματα

Προσλήψεις 10.753 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και στην Γενική Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών, με σχέση εργασία...

Φόρτωση άρθρων...