Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Προσλήψεις: 15 θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Κρήτης

Προσλήψεις

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ∆ιεύθυνσης Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου «στο πρόγραµµα καταπολέµησης του δάκου της ελιάς έτους 2016», που εδρεύει στο Ηράκλειο, και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων:

15 Τοµεαρχών ∆ακοκτονίας ΠΕ Γεωπόνων εν ελλείψει ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Κρήτης, ∆ιεύθυνση ∆ιοίκησης, Πλ. Ελευθερίας, Τ.Κ. 712 01, Ηράκλειο, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Προσωπικού, υπόψη κας Νεονάκη Χαριστής (τηλ. επικοινωνίας: 2813400366) και κας Τσαπαρίδη Μαρίνας (τηλ. επικοινωνίας: 2813400365). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Προσλήψεις - ΑΣΕΠ 1Κ/2023: Αιτήσεις τώρα για μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Στο Εθνικό Τυπογραφείο δημοσιεύθηκε ολόκληρη η προκήρυξη 1Κ/2023 του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 52 μονίμων υπαλλήλων στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Μέσω του διαγωνισμού 1Κ/202...

Φόρτωση άρθρων...