Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Tonkatsu - Χοιρινό πανέ

Μαγειρική

Για τρία άτομα

Προετοιμασία: 20'

Μαγείρεμα: 20'

Υλικά

3 χοιρινά σνίτσελ

¼ φλιτζανιού καλαμποκάλευρο

1 φλιτζάνι πάνκο

1 μεγάλο αβγό χτυπημένο

αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

tonkatsu sauce για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βάζετε σε ξεχωριστά μπολ το καλαμποκάλευρο, το χτυπημένο αβγό και το πάνκο και πανάρετε τα φιλέτα με τον παραδοσιακό τρόπο: πρώτα τα περνάτε από το αλεύρι, μετά από το αβγό και τέλος από το πάνκο.

Τηγανίζετε τα παναρισμένα φιλέτα σε δυνατή φωτιά, μέχρι να πάρουν ρόδινο χρώμα και από τις δύο πλευρές αλλά να μη στεγνώσουν.

Βγάζετε το χοιρινό σε πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας να στραγγίσει από το λάδι και μετά το σερβίρετε με ρύζι ατμού και απαραιτήτως tonkatsu sauce σε μπολάκι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χοιρινά σουβλάκια σε BBQ

Για 8 άτομα Ετοιμασία: 30 λεπτά Μαγείρεμα: 30 λεπτά Υλικά - 1+½ κιλό χοιρινό κρέας σπάλα - Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη - Λεμόνια για το τέλος Εκτέλεση 1. Πλένουμε...

Γιουβέτσι με μανιτάρια

Για 4 άτομα Ετοιμασία: 5 λεπτά Μαγείρεμα: 40 λεπτά Υλικά - 1 πακέτο κριθαράκι (μέτριο) - 600 γραμμάρια μανιτάρια σε φέτες - 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) ...

Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ

Για 6-7 άτομα Ετοιμασία: 30 λεπτά Μαγείρεμα: 40 λεπτά Υλικά - 1 με 1+½ πακέτο κανελόνια (ανάλογα με το ταψί) - ¼ τριμμένο κίτρινο τυρί (γκούντα ή ένταμ) - Μισό κι...

Φόρτωση άρθρων...