Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Depeche Mode: Μόλις κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι

Πολιτισμός

Η μεγάλη δισκογραφική επιστροφή των Depeche Mode βρίσκεται προ των πυλών. Το νέο άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος, με τίτλο «Memento Mori», θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου, και μια πρώτη γεύση από αυτό έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μέσα από το ολοκαίνουργιο τραγούδι  «Ghosts Again» που μόλις κυκλοφόρησε.

«Για μένα, το ‘Ghosts Again’ δίνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ μελαγχολίας και χαράς» δηλώνει με νόημα ο Ντέιβ Γκάχαν και προσθέτει: «Είναι σπάνιο για μένα να ηχογραφήσω ένα τραγούδι το οποίο ακούω ξανά και ξανά, αλλά δεν το βαριέμαι– κι επιτέλους είμαι ενθουσιασμένος που το κυκλοφορούμε.»

 

Το video  που συνοδεύει το «Ghosts Again» επιμελήθηκε ο επί χρόνια συνεργάτης του συγκροτήματος, Anton Corbijn, ο οποίος σχεδίασε και το εξώφυλλο του άλμπουμ.

Το «Memento Mori» αποτελεί το 15ο studio album των Depeche Mode και το πρώτο τους χωρίς τον Andrew “Fletch” Fletcher, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πέρσι. Η δισκογραφική αυτή δουλειά δημιουργήθηκε στα πρώτα στάδια της πανδημίας, έχοντας ως αποτέλεσμα πολλές ιστορίες των τραγουδιών να αντλούν έμπνευση από εκείνη την περίοδο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επαναπατρισμός πρωτοκορινθιακής οινοχόης που είχε ανακαλυφθεί κατά τη γερμανική κατοχή

Αρχαιότητα που είχε ανακαλυφθεί, κατά την περίοδο της γερμανικής κατοχής, επιστράφηκε στην Ελλάδα, από τον Δήμο του Αννόβερου Γερμανίας και το Μουσείο August Kestner. Πρόκειται...

Φόρτωση άρθρων...