Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Η Heptapolis θα τρέχει με ταχύτητα «Λαμποργκίνι»

Ο CEO και Πρόεδρος της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής Jorge Antonio Fernandez Garcia, συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Διευθυντή της εταιρείας του, τον επιχειρηματία Γιώργο Στάικο και τη δημοσιογράφο Λένα Κυρόπουλος επισκέφθηκαν την οικία του Παύλου Πισάνου και της Ευαγγελίας Δανιήλ στο Π. Ψυχικό.

Ο σκοπός της επίσκεψης αφορούσε σε πρόταση συνεργασίας του Προέδρου της Lamborghini με την εταιρεία Heptapolis – Τριλογία ΑΜΚΕ σε θέματα Χορηγιών, Επιδοτήσεων και Επενδύσεων στα έργα «Heptapolis – Τριλογία, το Όραμα των Δελφών».

Να ληφθεί υπόψη ότι οι πρωταγωνιστές του αγώνα προώθησης της ιδέας να οικοδομηθούν και οι τρεις πόλεις στους Δελφούς είναι ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ο Αντιδήμαρχος κ. Ευστάθιος Ματζώρος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Ενότητας Δεσφίνας κ. Χαράλαμπος Καλλιακούδας.

Με βασικό γνώμονα την ιδέα ότι η Lamborghini, που είναι ένα από τα ακριβότερα αυτοκίνητα στον κόσμο, έχει ένα τακτικό πελατολόγιο από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη που αγοράζουν αυτοκίνητα από τη συγκεκριμένη εταιρεία, ο Antonio Fernandez, ο οποίος δήλωσε μαγεμένος από το Όραμα των Δελφών, ζήτησε την αντιπροσώπευση του Marketing της Τριλογίας σε όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Τα ονόματα των μεγιστάνων του χρήματος, καθώς και κορυφαίων πολιτικών προσώπων, που αποτελούν φίλους του Antonio Fernandez, έπεισαν τον Παύλο Πισάνο ότι η συνεργασία του με τον Λατινοαμερικανό ιδιοκτήτη της Lamborghini υπόσχεται ένα δυνατό μέλλον στα έργα της Heptapolis

Στα γραφεία της Lamborghini στο Μεξικό βρίσκονται ήδη όλα τα Blue Pages, τα Work Books και τα Videos των τριών πόλεων της Heptapolis, που αφορούν στο Marketing, τις Χορηγίες, τις Επιδοτήσεις και τις Επενδύσεις των έργων, και ορίσθηκε ραντεβού στα μέσα Ιανουαρίου του επόμενου έτους να πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση της Heptapolis στο Μεξικό από τον Παύλο Πισάνο και τον Antonio Fernandez ενώπιον εκπροσώπων πολλών οικονομικών κολοσσών που θα έρθουν σε άμεση επαφή με ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον φιλόδοξα επενδυτικά προγράμματα σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

fagito
 Ο μηχανικός της Lamborghini Harald Sauer και η Λένα Κυρόπουλος

 

ΠΙΣΣΑΝΟΣ
Ο CEO και Πρόεδρος της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini Jorge Antonio Fernandez Garcia και ο Παύλος Πισάνος

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανακαλύφθηκε αρχαία βίλα με πισίνα σε πόλη που ίδρυσαν Έλληνες πριν από 2.600 χρόνια (Photos)

Βίλα με εσωτερική πισίνα, που χρονολογείται από την ρωμαϊκή εποχή, βρέθηκε σε μια πόλη με ιστορία περίπου 2.600 ετών στην οποία ανέκαθεν έμεναν κοινωνικές ελίτ. Η αρχαία βίλα έχει ...

Φόρτωση άρθρων...