Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Η Αντζελίνα Τζολί σκέφτεται να εγκαταλείψει την υποκριτική και να... ξενιτευτεί στην Καμπότζη

Πολιτισμός

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη προχώρησε η Αντζελίνα Τζολί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θέλει να εγκαταλείψει την υποκριτική, να ζήσει στην Καμπότζη ενώ χαρακτηρίζει τα παιδιά της τους πιο κοντινούς της φίλους.

Η 48χρονη ηθοποιός μίλησε για την αντιπάθειά της για το Χόλιγουντ στην WSJ Magazine στο νέο τεύχος Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου, εξηγώντας ότι πιστεύει πως είναι ένα «ρηχό» μέρος ενώ παραδέχτηκε πως δε θα γινόταν ποτέ ηθοποιός εάν έμπαινε στη βιομηχανία σήμερα.

Εξήγησε επίσης ότι θέλει να μετακομίσει μακριά το συντομότερο δυνατό για να ζήσει αντ’ αυτού στο σπίτι της στην Ασία, αλλά όχι μέχρι να βρει λύση η συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην της Μπραντ Πιτ. (Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους βρίσκονται σε μια επταετή διαδικασία για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους).

Η Αντζελίνα Τζολί, εξήγησε στη συνέντευξη πως η δικαστική διαμάχη την οδήγησε στο να «χάσει τη δυνατότητα να ζει και να ταξιδεύει ελεύθερα». «Είναι μέρος αυτού που συνέβη μετά το διαζύγιό μου – έχασα την ικανότητα να ζω και να ταξιδεύω ελεύθερα. Να μετακομίζω όταν μπορώ».

«Το Χόλιγουντ είναι ένα πολύ ρηχό μέρος»

Όσο για το Χόλιγουντ, ανέφερε: «Μεγάλωσα σε ένα αρκετά ρηχό μέρος. Από όλα τα μέρη του κόσμου το Χόλιγουντ δεν είναι υγιές. Έτσι αναζητάς την αυθεντικότητα».

Η Αντζελίνα, της οποίας οι γονείς, Γιον Βότι και Μαρσελίν Μπερτράν, ήταν και οι δύο ηθοποιοί – πρόσθεσε ότι επειδή «μεγάλωσε γύρω» από το Χόλιγουντ, «δεν εντυπωσιάστηκε ποτέ» από αυτό. «Ποτέ δεν θεώρησα ότι ήταν κάτι σημαντικό ή σπουδαίο» είπε στο περιοδικό.

Παραδέχτηκε επίσης, πως εάν ξεκινούσε από την αρχή σήμερα, πιθανότατα δε θα επέλεγε την ηθοποιία ως επάγγελμα, λόγω της «προσδοκίας» να μοιράζεται προσωπικές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή που συνεπάγεται το να είσαι διάσημο πρόσωπο. «Όταν ξεκινούσα, δεν ήταν τόσο μεγάλη η προσδοκία να είμαι τόσο δημόσια, να μοιράζομαι τόσα πολλά».

«Δεν έχω κοινωνική ζωή - Οι πιο στενοί μου φίλοι είναι τα παιδιά μου»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αποκάλυψε ότι δεν έχει πλέον ιδιαίτερη κοινωνική ζωή – και πως τα έξι παιδιά της είναι πραγματικά οι μοναδικοί της φίλοι. «Είναι οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι και είναι οι πιο στενοί μου φίλοι. Είμαστε επτά πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, κάτι που είναι η δύναμή μας» δήλωσε προσθέτοντας: «Δεν έχω πραγματικά… κοινωνική ζωή. Συνειδητοποίησα ότι οι πιο στενοί μου φίλοι είναι πρόσφυγες. Ίσως τέσσερις στις έξι γυναίκες με τις οποίες είμαι κοντά, είναι από πόλεμο και συγκρούσεις».

Μιλώντας εν συντομία για τη διάλυση του γάμου της στην WSJ, αποκάλυψε επίσης το λόγο που αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. «Έπρεπε να θεραπευτούμε. Υπάρχουν πράγματα από τα οποία έπρεπε να επουλωθούμε» εξήγησε όταν ο δημοσιογράφος επισήμανε ότι εμφανίστηκε μόνο σε πέντε ταινίες τα τελευταία χρόνια. Κι ενώ λέει πως δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τελείως την υποκριτική, υπογραμμίζει πως η προσοχή της έχει στραφεί σε μεγάλο βαθμό σε άλλα εγχειρήματά της – όπως η νέα της εταιρεία ρούχων, η οποία, όπως είπε, έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την «ατομικότητα» και την «ελευθερία».

angelina-jolie

Το νέο εγχείρημα της Αντζελίνας Τζολί

Αυτή τη στιγμή εργάζεται για το άνοιγμα ενός καταστήματος του brand στη Νέα Υόρκη, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης ένα καφέ που θα διοικείται από σεφ πρόσφυγες και μετανάστες καθώς και έναν χώρο στον επάνω όροφο για ιδιωτικές συναντήσεις. Σχεδιάζει επίσης να «φιλοξενήσει στο κατάστημα εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που θα επικεντρώνονται σε τεχνικές όπως η μεταξοτυπία και το κέντημα».

«Πιθανότατα θα χάσω χρήματα ίσως για ένα διάστημα» δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί στη WSJ για το νέο εγχείρημα. «Αν τελικά μπορέσω να εφαρμόσω στην πράξη κάποια πράγματα που θεωρώ ότι είναι βελτιώσεις και απλά βγάλω τα έξοδά μου, αυτό θα είναι μια τεράστια νίκη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μυτιλήνη: Ο πρώτος άνθρωπος του Αιγαίου ηλικίας 150.000 ετών από το Λισβόρι της Λέσβου

Άλλο ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για τη Λέσβο και την προοπτική ανάπτυξης του τουρισμού της παρέχει πρόσφατη απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου με την οποία δίνεται άδει...

Μυστήριο με μάρκες 2.000 ετών που βρήκαν οι αρχαιολόγοι – Έχουν ελληνικά γράμματα

Μυστήριο καλύπτει μία ανακάλυψη αρχαιολόγων στην Ιερουσαλήμ. Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν περισσότερο από μία δεκαετία τώρα, ένα μικροσκοπικό πήλινο κατασκεύασμα, με αποτύπωμα σφραγ...

Γλυπτό θεότητας με σώμα φιδιού εντόπισαν αρχαιολόγοι σε ρωμαϊκό φρούριο (εικόνες)

Ένα γλυπτό θεότητας με σώμα φιδιού εντοπίστηκε από αρχαιολόγους σε ρωμαϊκό φρούριο στη Γερμανία. Το γλυπτό του γίγαντα μαζί με την πέτρα των τεσσάρων θεών που ανακαλύφθηκε το 1908....

Φόρτωση άρθρων...