Τρίτη
25 Ιανουαρίου 2022

Η μαγεία της Disney έρχεται τα Χριστούγεννα στην Θεσσαλονίκη

Πολιτισμός

Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ «A Dream is a Wish» θα φιλοξενηθεί  στο θέατρο Radio City.

Ο μαγικός κόσμος της Disney  ταξιδεύει από το West End του Λονδίνου στην Θεσσαλονίκη πανέτοιμος να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα κατοΊκων και επισκεπτών πιο λαμπερά από ποτέ.

Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ της Disney in Concert «A Dream is a Wish» προσγειώνεται στις 25 Δεκεμβρίου στη σκηνή του ανακαινισμένου θεάτρου Radio City όπου και θα παραμείνει για μια σειρά παραστάσεων μέχρι τις 2 Ιανουαρίου.

Oι πριγκίπισσες του Frozen, Έλσα και Άννα, θα συναντήσουν τη Μικρή Γοργόνα και ο Βασιλιάς των Λιονταριών την Πεντάμορφη και το Τέρας, ενώ σκηνές από τις πιο αγαπημένες ταινίες θα προβάλλονται στην γιγαντοοθόνη.

Επί σκηνής θα βρίσκονται τέσσερα από τα μεγαλύτερα αστέρια του περίφημου West End και μία εξαίσια συμφωνική ορχήστρα αποτελούμενη από 40 βιρτουόζους μουσικούς που θα παίζουν και θα τραγουδούν πασίγνωστες και λατρεμένες μελωδίες.

O φαντασμαγορικός κόσμος της Disney συναντά την αρτιότητα των μιούζικαλ του West End σε μία υπερπαραγωγή που θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στην Ελλάδα μόνο για τα εγκαίνια του Radio City στη Θεσσαλονίκη!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη