Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

HEPTAPOLIS - Βιβλιοθήκη Μέγας Αλέξανδρος

Η μεγαλύτερη Βιβλιοθήκη του Κόσμου

Πολιτισμός

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στις Μελέτες της Heptapolis από το τεχνικό επιτελείο του Σωματείο «ΟΛΥΜΠΟΣ, Παγκόσμιο Πνευματικό Κέντρο». 
 

Αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί ασχολούνται με την πρώτη φάση των εμβαδομετρήσεων των 82 κτηριακών συγκροτημάτων της Heptapolis, με μεγαλύτερο όλων το κυκλικό συγκρότημα της Βιβλιοθήκης ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, συνολικού εμβαδού 853.200 τ.μ

Στη Βιβλιοθήκη, οι χώροι διανέμονται, αναλογικά με το πνευματικό επίπεδο κάθε χώρας, σε 193 κράτη-μέλη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Το ηγετικό στέλεχος σε κάθε περίπτερο της Βιβλιοθήκης καλείται Αμφικτύων. Οι 193 Αμφικτύονες αποτελούν τη Βουλή των Αμφικτυόνων, με έδρα Συμβουλίων της Βουλής στην Ακρόπολη της Heptapolis.

Η Βουλή των Αμφικτυόνων θα αποτελεί το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης, από την οποία θα εκλέγονται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα προΐσταται στις δραστηριότητες της Heptapolis.

Η Βιβλιοθήκη ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ θα έχει ψηφιακά συνδεδεμένο το κάθε περίπτερο με την κυβέρνηση της χώρας που εκπροσωπεί.

Το σύνολο των δραστηριοτήτων όλων των περιπτέρων της Βιβλιοθήκης ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ θα μετέχει στο Κέντρο Τεχνητής Νοημοσύνης και στο Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού, που θα οικοδομηθούν μέσα σε καλλιμάρμαρες Στοές στο «Κύταρρο» της Heptapolis.

Τα συλλογικά αποτελέσματα των καθημερινών δραστηριοτήτων των 193 μελών – κρατών του Ο.Η.Ε. μέσα στην Heptapolis θα δημιουργήσουν ένα ζωντανό ψηφιακό «ανθρωπιστικό δεσμό», ελεγχόμενο από την Τεχνητή Νοημοσύνη, με βασικό σκοπό την εδραίωση της αλληλεγγύης, της επικοινωνίας και της συνεργασίας, σε ισότιμη βάση, όλων των λαών της Γης. 
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συγκλονίζει ο Σταμάτης Φασουλής για την Άννα Παναγιωτοπούλου – «Γεννηθήκαμε μαζί στο θέατρο»

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου, ο Σταμάτης Φασουλής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη σπουδαία ηθοποιό με την οποία όπως ανέφερε «γεννήθηκαν μαζί στο θέατρ...

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Τσοκαρίες», «Τι είναι εδώ» και άλλες viral ατάκες που την έκαναν κωμικό είδωλο

Η Άννα Παναγιωτοπούλου «έφυγε» αλλά το κοινό της θα τη θυμάται μέσα από τις κωμικές σειρές που πρωταγωνιστούσε και κυρίως, μέσα από τις χαρακτηριστικές ατάκες της. Από τη Χριστί...

Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός έπασχε από τη νόσο Αλτσχάιμερ. Ο Σταμάτης Κραουνάκης την αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση ...

Φόρτωση άρθρων...