Κυριακή
08 Νοεμβρίου 2026

Λέσβος: Συνελήφθη άντρας με πάνω από 8,5 κιλά κάνναβης

Ελλάδα

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού τριάντα εννιά ετών προχώρησαν χτες αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μυτιλήνης, στη Λέσβο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται με Ι.Χ. φορτηγό στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Καλλονής. Κατά τον έλεγχο του οχήματος εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους περίπου 1.035 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία του στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη επτά συσκευασίες με συνολικά 7.493 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δέκα νάιλον συσκευασίες με υπολείμματα κάνναβης.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δεύτερη κατοικία, στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 4 γραμμάρια κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Από την αστυνομία κατασχέθηκαν επίσης ένα μαχαίρι, ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του ο άντρας, καθώς και το Ι.Χ. φορτηγό όχημα που χρησιμοποιούσε.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς φέρεται να κατείχε τις ναρκωτικές ουσίες με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Την προανάκριση και τις έρευνες για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μυτιλήνης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ερρίκος Πετιλόν: Η πρώτη αντίδραση από τα κρατητήρια – «Αρνούμαι την κατηγορία, έχω να πω πολλά»

Από τα κοσμικά στέκια και τις μεγάλες πίστες της Θεσσαλονίκης μέχρι τα δημοφιλή beach bars της Χαλκιδικής, η ομάδα ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ έφερε στο φως μια βιομηχανία φοροδιαφυγής με οικονο...

Φόρτωση άρθρων...