Δευτέρα
05 Δεκεμβρίου 2022

ΗΠΑ: Το διάσημο φεστιβάλ Coachella 2022 επιστρέφει τον Απρίλιο στην Καλιφόρνια

Η απόφαση άρσης των περιορισμών ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές αμέσως μετά τον τερματισμό της υποχρεωτικότητας της χρήσης μάσκας στην Καλιφόρνια.

Οι διοργανωτές των Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella Valley και Stagecoach στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θα άρουν τους περιορισμούς για την COVID-19 στις διοργανώσεις του 2022.

Στην ενημερωμένη σελίδα Υγείας και Ασφάλειας του διαδικτυακού τόπου του Φεστιβάλ Coachella αναφέρεται ότι δεν θα απαιτούνται εμβολιασμός, τεστ ή μάσκες «σύμφωνα με τις τοπικές οδηγίες».

Σημειώνεται ωστόσο, ότι αυτός ο κανόνας θα μπορούσε να ανατραπεί ανάλογα με «τους ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς ή τοπικούς κυβερνητικούς φορείς, τους καλλιτέχνες ή τον υποστηρικτή» και ότι οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν πτυχές του Φεστιβάλ, ενδεικτικά, «χωρητικότητα, διαδικασίες συμμετοχής και απαιτήσεις εισόδου, όπως απόδειξη εμβολιασμού ή/και αρνητικό τεστ COVID-19 και άλλα προστατευτικά μέτρα, όπως η υποχρεωτική μάσκα προστασίας».

Η απόφαση άρσης των περιορισμών για την COVID-19 ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές των Φεστιβάλ αμέσως μετά τον τερματισμό της υποχρεωτικότητας της χρήσης μάσκας στην Καλιφόρνια.

Το Φεστιβάλ Coachella θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου - 17 Απριλίου και 22 - 24 Απριλίου και το Stagecoach θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου - 1 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στα βιβλιοπωλεία οι Ψηφιακοί Φόνοι του CJ Abazis

Εντυπωσιακή υποδοχή επιφυλάσσει το αναγνωστικό κοινό για το για το εξαιρετικό μυθιστόρημα του CJ ABAZIS που βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων εδώ και λίγες ημέρες. Από ...

Η Κηφισιά χρειάζεται νέα ταυτότητα και όραμα

Εκδήλωση με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων για το μέλλον της Κηφισιάς, Ερυθραίας και Εκάλης. Μια σημαντική εκδήλωση για την Κηφισιά, Ερυθραία και Εκάλη, που πραγματοπ...

Φόρτωση άρθρων...