Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Κιάρα Φεράνι ως Σάρον Στόουν: Μιμήθηκε το προκλητικό σταυροπόδι από το «Βασικό Ένστικτο»

Αν το φετινό Χάλογουιν είχε dress code, αυτό θα ήταν μεταμφιέσεις των σελέμπριτι μεταξύ τους. Η Κριστίνα Αγκιλέρα ντύθηκε Σερ, η Πάρις Χίλτον Μπρίτνεϊ Σπίαρς και αυτά είναι μόνο δύο παραδείγματα.

Η Κιάρα Φεράνι επέλεξε να ντυθεί Σάρον Στόουν και όχι από οποιαδήποτε εμφάνισή της. Η διάσημη Ιταλίδα fashion blogger, αναβίωσε με τη μεταμφίεσή της, μια από τις πιο αλησμόνητες και σέξι σκηνές του παγκόσμιου σινεμά.

Με λευκό φόρεμα και καθισμένη κατάλληλα σε μια καρέκλα, αναβίωσε το διάσημο σταυροπόδι της Σάρον Στόουν από τη σκηνή στο «Βασικό Ένστικτο».
 

Στην ίδια ανάρτηση έχει προσθέσει και στιγμιότυπα από το «αυθεντικό σταυροπόδι» και η ομοιότητα με την Στόουν δεν έμεινε ασχολίαστη στα social media.

Η Φεράνι όχι μόνο φόρεσε σχεδόν το ίδιο φόρεμα, αλλά ακολούθησε πιστά όλο το στιλ της Στόουν, σε μαλλιά και μακιγιάζ. Πήρε ακόμη και τις ίδιες πόζες που είχε πάρει η ηθοποιός σε φωτογράφηση για την ταινία του 1992.

 

 

Δείτε τις φωτογραφίες

 

σαρα

 

σαρα

 

σαρα

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανακαλύφθηκε αρχαία βίλα με πισίνα σε πόλη που ίδρυσαν Έλληνες πριν από 2.600 χρόνια (Photos)

Βίλα με εσωτερική πισίνα, που χρονολογείται από την ρωμαϊκή εποχή, βρέθηκε σε μια πόλη με ιστορία περίπου 2.600 ετών στην οποία ανέκαθεν έμεναν κοινωνικές ελίτ. Η αρχαία βίλα έχει ...

«1st Symposium International»: Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Λαϊκών και Παραδοσιακών χορών στη Σύρο είναι γεγονός

Ένα μοναδικό πολιτιστικό 3ήμερο έρχεται στο νησί της Σύρου, 6 Σεπτεμβρίου - 9 Σεπτεμβρίου 2024. Η Σύρος είναι ένα μοναδικό νησί ιδανικό για πολιτιστικές εκδηλώσεις με βάση τη μακρό...

Φόρτωση άρθρων...