Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

#My_Greece: Villages στην Ναύπακτο

Από την ομάδα ομάδα Greek Instagramers Events

Η ομάδα Greek Instagramers Events και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ναύπακτος, Πολιτιστικές Διαδρομές» παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας «#My_Greece: Villages».

Η έκθεση, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα της ομάδας Greek Instagramers Events, που προβάλει 270 γνωστά και άγνωστα χωριά της Ελλάδας, αποκαλύπτοντας τον ξεχωριστό χαρακτήρα και την αληθινή ταυτότητα της χώρας μας.

Παράδοση, πολιτισμός, εποχές, καθημερινότητα, ήθη, έθιμα, ιστορίες ανθρώπων εκτυλίσσονται στα μάτια του θεατή χαρίζοντας του ένα νοσταλγικό ταξίδι γεμάτο συγκινήσεις και βαθιά συναισθήματα. Κάθε φωτογραφία, μας παρασύρει σε μια νέα ανακάλυψη που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και επαναπροσδιορίζει την διαχρονική, πολυσύνθετη, μυστηριώδης και γοητευτική ιστορία του τόπου μας.

Η έκθεση εγκαινιάζεται στον Πολυχώρο & Παλαιά Σφαγεία; του πολιτιστικού συλλόγου Ναύπακτος, Πολιτιστικές Διαδρομές . 

Η έκθεση αποτελεί μέρος του Project “#My_Greece: Villages”, το οποίο δημιουργήθηκε με στόχο την ανάδειξη της Ελληνικής επαρχίας μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και συνοδεύεται από το ομώνυμο φωτογραφικό λεύκωμα από τις Εκδόσεις Bell. 

 

xwrio

 

xwrio

 

xwrio

 

Πληροφορίες:

  • Ημέρες και ώρες λειτουργίας: 26/10 έως 02/11 και ώρες 10:00 -13:00 και 18:00 – 21:00

 

Είσοδος ελεύθερη

Οι «Greek Instagramers Events», ιδρύθηκαν το 2013 από τον Γιώργο Βέργαδο (www.vergados.gr) και την Έλλη Αγιαννίδη (www.elliagiannidi.com), με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram. Είναι ανοιχτή φωτογραφική & Social Media κοινότητα με ερασιτέχνες & επαγγελματίες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα, Content Creators, travel bloggers και μέλη κοινωνικών δικτύων. Στο ιστορικό των δράσεων τους περιλαμβάνονται πολυάριθμα και πρωτότυπα φωτογραφικά Projects πουπροσφέρουν δημιουργικές εμπειρίες στους φίλους της φωτογραφίας και των Social Media, πολλά από τα οποία πραγματοποιούνται σε συνεργασία με Δήμους, Πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων. Το 2019 έλαβαν Χάλκινο Βραβείο στα Greek Tourism Awards (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των φωτογραφικών τους δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα Social Media.

 

xwrio

 

xwrio

 

xwrio

 

xwrio

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μυτιλήνη: Ο πρώτος άνθρωπος του Αιγαίου ηλικίας 150.000 ετών από το Λισβόρι της Λέσβου

Άλλο ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για τη Λέσβο και την προοπτική ανάπτυξης του τουρισμού της παρέχει πρόσφατη απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου με την οποία δίνεται άδει...

Ανακαλύφθηκαν καμένα λείψανα σε πυραμίδα - Οι βασιλιάδες έκαιγαν τους προκατόχους τους για να σφραγίσουν την ηγεμονία τους (Photos)

Έκπληκτοι έμειναν αρχαιολόγοι από ανακάλυψή τους. Ο πασίγνωστος πολιτισμός των Μάγια έκρυβε ακόμα ένα μυστικό. Καίγανε τους βασιλιάδες τους σαν να ήθελαν να τους ατιμάσουν. Αρχ...

Φόρτωση άρθρων...